edaozdxx Destina21 ihtiyacı olan biri olursa direk göndereceğim zaten. Bana vermişti doktorum fakat lökosit ile ilgili yan etkisi olduğundan dolayı annem kullandırmadı bana. Lökosit düşüklüğüm var da... Hiç açılmamış hap kutusu 1 kutu sadece ama iş görür yine.
dishonest mas ben Şanlıurfa Kumuk eczanesinde buldum arayıp sorun vardır inşallah kargo yapıyorlar sanırım
sususdden mas postu sonuna kadar okuyamadım ama bulunmadıysa ihtiyacı olan varsa bende var gönderebilirim🙋🏼♀️
Tamam mas ben de hastanede kullanıyordum ama piyasada olmadığı için doktorum şimdi nidicard yazdı.Doktorunuza bulamadığınızı söyleyin bence muadil önerecektir.İzmir’de de hiç bir yerde yokmuş
mas Tamam teşekkürler bulduk çok şükür 2 kutu, kullanmadıklarımı da ihtiyacı olanlara göndericem sonra buradan
sususdden mas anladım çok sevindim umarım çabucak sorunlu süreci atlatırsınız,ihtiyacı olan banada msj atabilir
Vefas mas Sana Adalatın 30 olanımı yazıldı doktorunla görüş 60 olanını kullan yarım yarım kullan hapı canım ben öyle yapıyorum
canssuu Destina21 rica ederiz bizde çok aradık birinin işine yaradığını görmek güzel geçmiş olsun inş zamanında sağlıklı kucağımıza alırız bu yaramazları:)