mas Merhabalar, erken doğum riskim var adalat crono ihtiyacım var acilen hiçbir yerde bulamıyorum elinde olan var mı acaba??
Cileklipasta mas temmuza kadar üretimi durdurulmuş diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam :( elinde olan vardır umarım
parasetamoll mas bulunduğunuz yerde üniversite hastanesi varsa yatışınızı oraya yapın illa ki vardır olması lazım yani
Haticeagus mas bende bulamadım ilacı depolar da yoktu. Doktor eşdeğerini kullanabilirsin dedi. Şuan nidicard kullanıyorum
Tufinbariss Postun yukarıda kalsın diye yazıyorum allah acil şifalar versin banada lazım olmuştu geçti ama bulunmuyor malesef inşallah biri yardımcı olur 🤲
Bertevc İlaç şuan Türkiye’de yok depolarda bile bulunamıyor, yurtdışında tanıdığımız varsa anca o şekilde bulabilirsiniz. Haziran’a kadar üretim olmayacakmış Türkiye’de kurdaki artışlar yüzünden
mas parasetamoll şuan hastanedeyim burada günlük doz veriyolar fakat akşama taburcuyum çıkarken veremeyiz dediler
parasetamoll mas zaten bu ilacı evde kullanmamalısınız ani tansiyon düşüklüğü yaptığı için bende 3 gün hastanede tedavi gördüm doktorum evde kullanmamı önermedi
parasetamoll mas evet eskiye nazaran durdu kasılmalarım zaten sadece karnım sertleşip yamuluyordu nst de sancılarım yüksek çıktı açılmam başlamıştı ama geçti yani şükür kazasız belasız doğurdum :)
canssuu mas bende kullanıyorum bildiğim bi eczanede 2 kutu vardı isterseniz numarasını verebilirim belki kargolayabilirler
canssuu mas valla ben sabah akşam içiyorum bebeğimde bi sıkıntı yok çok şükür 27. hafta da 1kilo 50 gr dı