Zeyneptinel insallah rabbim nasip eder...Ben hamileligimi erken hissettim annelik duygusundan mi bilemedim 10 gun vs vardi ama esime ben hamileyim dedim guldu sacmalama dedi hamileyim vallahide billahide ben hamileyim dedim kendimi anne gibi hissediyorum dedim ben iki canliyim test mi yaptin dedi yok dedim iyi test alalim bakalim dedi ama her ihtimale karsin ben yinede adetkn 3 gun gecmesini bekledim.Cjnku asiri hissediyordum nagatif cikarsa hayal kirikligi yasamak istemedim birde erkenden pek belli olmuyor neyse 3 gun gecikti dedim esime bak geciktimde asla gecikmezdim dedim ama esimde aifir inanc😁test yaptim hamile ciktim😁esim inanamadi cok sevindi ama nasil yani yaaa diyip durdu sok oldu😁 dedi ne zaman doktora gideriz o zaman onanirim dedi adami zorla bildigin babalik duygusu kazandiriyorum o derece😁doktor gebeain dedi esim sok😁birde doktor babasi su ilaclari kullanacak artik dedi esiniz esim tuhaf tuhaf bakiyor doktora 😁😁Hala der nasil hissettin bilmiyorum ama hissettim...Sadece sik idrara cikiyordum ve baskada belirtim yoktu...gavsiyem azicik daha bekleyin hamileysenizde testte cikmayabilir sonra moraliniz bozulmasin