Kumru_ Tudi canım bi uygulama war doktorla aynı günü söylüyodu gerçekten çok iyidi uygulama ismi wermek yasak mı burda değilse adını werebilirim iki ay denedim onla hamile kaldim
Tudi Kumru_ bilmiyorumki biz kullandigimiz uygulamalarin adlarini yazdik ama yasaksada bilmiyodumm 🙈😊
Gamzeciks Tudi kadın doğum uzmanına gitmiştim hamile kalmadan önce. Tarih aralıklarını o vermişti. Yumurtlama dönemi vs.
Tudi Kubrafatih korunmayi biraktigim ayda bende oyle hissettim hatta kardesim cocugun tutunmasi demisti belirtileri o yondeydi bide 1 hafta on gun oncesi degil daha oncesinde yasadim hamile oldugumu sandim.ama degilmisim bakalim kismett ya 🙄
Bosnian17 Tudi ovülasyon testi canım. Adet uygulamasıyla 5-6 ay hamile kalamadım ovülasyon testiyle hemen kaldım sana tavsiyem ovüşasyon testi kullanman çünkü her kadının yumurtlama günü farklı. Uygulama herkese aynı gösteriyor
A_S_K Tudi Bende uygulamayla takip ediyordum. Uygulamada gösterilen yumurtlama tarihinden önce 3 4 gün ve sonra ki 4 5 gün her gün birliktelik yaşadık. O ay hamile olduğumu öğrendim. Önceden peapp kullanıyordum ama orada yanlış çıktığını farkettim. Uygulamadan girip pembe üsyünde çiçek olan uygulamayı indirip kullanmaya başladım. Ovulasyon testyle kalan da çok kişi var. Benim adetim süzenli ve 28 günde birdi. Rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏🏻
Tudi A_S_K bende o uygulamayi kullaniyorum hayirlisi bakalimm saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin rabbim 😙
Kubrafatih Tudi adetin bitsin bekle sonra gün aşırı ilişkiye girin, hiç düşünmeyin kafanızda🙈 ve beslenmenize dikkat edin.pekmezin içine koy cevizi fındığı olunca yaz buraya🤣🤣🤣
Kumru_ Tudi Ewet canım o adet döngünü say yaz programa gerçekten çok memnun kaldım 😊Ben emin olmak için doktorda takip ediyodum ovulasyonumu ama doktorun söylediğiyle aynı günü söylüyodu program..iki ayda hamile kaldim .Darısı başına inşallah🙏🙏
Mucizesin Tudi uygulama kullanıyordum testte uyguladım kullandığım uygulamayı teyit etti sadece bir gün fark vardı aralarında . Ve onunla birlikte yumurtlamamı fark etmeye başladım zaten . Böylelikle testleri bıraktım . Uygulamadan devam ettim dediğim gibi yumurtlama günlerimi bariz fark ediyordum ben böbrek ağrıları zannediyormuşum yumurtlamayı her ay bir tarafında oluyor zaten 😊 Onu da fark ediyorsun
elfcn Tudi ovülasyon testiyle hamile kaldım İyiki de kullanmışım bu testleri çünkü yumurtlamam daha olmadan adet programında yumurtlama oldu gözüküyordu En sağlamı ovülasyon testi bence
alyavetuna Tudi canım 8 ay ovulasyon denedim sonra doktor da çok stres yaptığımı akışına bırakmanı istedi bıraktım önemli olan 3 günde bir yada yapabiliyorsan gün aşırı ilişki yaşamak biz 3 günde bir yaptik ovulasyon kullanmadan 2.ayda hamile kaldım