Tudi Kizlarr bi sorum olucak Ovulasyon testiylemi yoksa adet uygulamasina goremi hamile kaldiniz ? Adet uygulamasi ne kadar dogru bilen varsa yazabilirmi
Burcuxyz Tudi canım o günleri düşünüp ilişkiye girmeni tavsiye etmem. Stres yapma görevmiş gibi yapmaman gerek adetten sonra düzenli olarak iki günde bir ilişkiye gir kimi kadında erken yumurtlama kiminde geç yumurtlama oluyor her ay bu değişebilir tabiki adet gününden 14. Güne denk gelen hafta daha yüksek ihtimal yumurtlama için ama ben ilk zamanlar hep o güne denk getirmeye çalıştım bebek olmadı ne zmn bıraktım kendi haline hamileyim şuan. Akışına bırak. Şartlanarak ilişki görev gibi oluyor ve istemdışı kendimizi kasıyoruz kaslarımızın gevşek olması gerekiyor adetten sonra incir ananas tüket bol bol imkanın varsa birde folik asite başla
Rknvlkn Tudi benim adet döngüm tam 28 di canım ovilasyon günlerini ona göre hesaplıyor zaten ben o günleri değerlendirdim pepapp uygulamasını kullanıyordum yıllardır. Seninde adetin düzenliyse o uygulamayı kullanabilirsin
Tudi hacerpamuk peki neye gore hareket ettiniz Yani kusura bakmayin ben burda yeniyim pekte acik yazamiyorum Yüksek oldugu gunlerdemi iliskiye girdiniz 🙈
hacerpamuk Tudi proğram Yüksel hamile kalma şansı orta hamile kalma şansı vs diye belirtiyor adet başlangıcından 14 gün sonrayı da yumurtlama günü olarak alıyor ona göre hareket ettim. Bazen ard arda 2 gün. Bazen 2 günde bir şeklinde değerlendirdim. 2 ayda hamile olduğumu öğrendim
Gamzeinci00 Her ikisini de denedim 8 ay olmadi akisina biraktim hepsini unuttum Rabbime şükürler olsun verdi
Tudi Rknvlkn benim adetim de duzenli benim uygulamada takvimim diye..... dediginide indircem ama tesekkur ederim
Tudi hacerpamuk yaaaa ne guzel hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Bende 5 aylik evliyim 2nci ay oldu korunmayali ilk ayda adet oldum ama hamilelik belirtilerini resmen yasadim yerlesme belirtisi vs Bakalim bu ay ne olucak 🙈😊
Edanr Tudi kesinlikle ovulasyon testi cunku aylardir normal takvinle yaptim hep yanlismis ama ovulasyon testi denedgm an oldu takvim yumurtalamamdan bir hafta sonrayi gosteriyrdu