Avsar Merhabalaaar arkadaşlar fotoğraf yükleyemedim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri çenemin sağ vr sol tarafların da kırmızı isilik gibi lekeler var sivilce desem değil ama böyle kabarıklık gibi :/ 19 haftalık olduk hala geçmedi benim gibi olan varmı acaba kendimi çok çirkin hissediyorummm ☹️
Rumeysa17 Avsar malesef ki bir çaresi yok hamilelikten sonra da devam ediyor burnumun iki kenarı dudak kenarı çene bölgem kıpkırmızı kapatici olmadan dışarıya çıkamaz haldeyim
Avsar Depresif_polyanna 12 de erkek dediler 15 te erkek gibi dediler 18nde kesin söyleyelim dediler 18de kız dediler canım :/ bizde hala emin olamıyoruz
Depresif_polyanna Avsar genelde erkek bebeklerde böyle durumlar oluyomuş vücutta testesteron hormonu arttigindan
Zeyneppp34 Bnm erkek cinsiyeti ilk çenemde çıktı aynı isilik gibi küçük 32. Hafta gibi biraz geçti şimdi burnumun sol kenarında cilt doktoruna gösterdim hormonlardan dolayı olduğunu söyledi
Avsar Zeyneppp34 kızda kararma olur siyorlar ama çok şükür biyer kararmadı ama bu bçkzıarıklıklar mahvetti beni :(
Avsar Rumeysa17 ama önceden hiç böyle olmadı ki yaa :( kapatıcıda en iyisinide denedim yine tetikliyor artırıyor