Rbs111 Kızlar💕kafa karıştırmadan soru sormak istiyorum . Geçen hafta devlet hastanesindeki doktor dedi ki 6+1. dün özel bi doktora gittim . Geçen hafta gittiğim doktorun söylediğine göre hesapladım dün 7+2 olmam lazımdı. Ama dün gittiğim özeldeki doktor 6+4 dedi. 😞 Bebeğim geç mi gelişiyor yoksa ultrasondan ultrasona fark mı var 😞 (Sata göre bugün tam 7. Haftam)
2kizannesi- Rbs111 Ultrasonda fark ediyor canım tedirgin olmana gerek yok, benim de son adet günüme göre fark ediyor. Doktora sorduğum da yan tarafta ki başka doktora git oda farklı söyler haftasını demişti 🙂
Masalsmom Rbs111 Ben doktor değiştirdim şimdiye kadar gittiğim doktor sat’a göre doğru söylüyordu benim hesabımla aynıydı şimdi başka doktora geçtim oda 3 gün geri gösteriyor 🤷♀️
DiplomaliEvHanimi Bbenimde ilk kontrolumden beri 1hafta geri gosteriyo suan 7+6 ama son adete gore 8+6olmasi gerekiyo gec dollenme diyo herkes bende cok anlamadim😇
Rbs111 DiplomaliEvHanimi ay pardon hahahha benim kafam karıştı doğru kuzum senin geç döllenme bir önceki cevabı dikkate alma 😂😂
Selvis Rbs111 ilk gittiğimde bana da adet tarihine göre 3 gün geride geç döllenme olmuş olabilir demişti. Sonrasında hiç öyle bişi olmadı hep haftasıyla uyumlu ilerledi ve sağlıklı doğdu çok şükür
Happyyhamiiss Rbs111 benim de ultrason la son adet arasında fark var. Ama doktor bunun bi kusur olmadığını sıkıntı yaratmayacağını söyledi rahat ol bence ☺️