ZeynepUranSnmez Merhaba yeni uyeyim 5 aylik evliyim 3 bucuk haftalik hamileyim bursada iyi ve ilgili bayan doktor onerebilcek varmi? emel altundag ve gonul doyran hakkinda bilgisi olanlar gidenler varmi yardimci olur musunuz
Nihanozturk ZeynepUranSnmez ben esentepeye gidiyorum fakat neşe hanıma gidiyorum 21.haftamdayım suana kadar cok memnun kaldım.Emel hanım hakkında bikac yerde güzel seyler okumadım ama net bi bilgim yok canım
ZeynepUranSnmez Nihanozturk tesekkurler canim bana da esentepe yakin oraya gitmeyi dusunuyorum ama doktorlar hakkinda bilgim yok internetten arastrdgm kadar biliyorum oyuzden burda sormak istedim gidenlere fikirlerini
ZeynepUranSnmez Nihanozturk Normaal dogum onerenlerdenmi nese hanim bide dogumunuz ne zaman olursa olsun geliyomu yoksa nobetci doktor kimse omu yaptiriyor
Nihanozturk ZeynepUranSnmez normal önerenlerden mi onu henüz sormadım canım ama 12.hafta kontrolümde doguma siz giriceksiniz dmi diye sormustum evet tabiki dedi.Bende kısmet olursa normal istiyorum inşallah öylede olur🙏🏻
Melisalihkaya Zubeyde doğum hastanesnde başak göçer var çok ilgili ve detayci onu öneririm randevu alabilirsiniz ona