Hifa Slm kızlar aramızda bunu yaşayan var mı bilmiyorum ama ne olur beni bi bilgilendirin adetim 4 gün gecikti 5 ay önce düşük yaptım ilk iki ay düzensiz geldi 4 gün gecikti 3 gün gecikti fln ama son üç ay düzenli bi şekilde geldi tam gününde geldi yada günümden bir gün önce fln geldi yani gecikme olmadı fakat bu ay adetim 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı anlamıyorum acaba geç döllenme de daha göstermeyecek mi yoksa hamile değilmiyim anlamıyorum göğüslerde acayip bi dolgunluk var ani hareket yaptığımda kasıklarıma çok kötü batma oluyo yorgunluk da var fakat onu bi kızım var aşırı hareketli ona yoruyo diye düşünüyorum beni bi aydınlatın kızlar
Menis21 Hifa benimde aynısı olmuştu kurtajdan sonra düzensiz ara kanama falan sonra düzeni girdi derken bi ay yine gecikti ama sonuç negatif olabiliyor bazen sanirim bekleyin biraz daha gelmezse adetiniz testi tekrarlayin
Betul11 Abimind eşide öyle oldu kan verdi değeri düşüktü bir hafta sonra yükseldi değeri bebek bir hafta geriden geliyo geç döllenmeden dolayı sizinde öyledir