Dudus Merhaba tüp bebeği yapan doktorum birsürü kan tahlili şeker yüklemesi istedi 7.haftama girdim gebeliğin ama 22.haftalarda oluyomuş şeker yüklemesi farketmiyomu acaba napmalıyım henüz daha bi gebelik takibi başlanılmadı tüp bebek yapan doktorum takip yapmıyo bu tahlilleri istedi yardım edin napayım doktorum çok iyi ona güveniyorum ama bilmiyorum ya 😑😑
Ezgib Dudus e canım doktorun istemiş yaptır senin durumunu diktorun bilir tüp bebekde işleyiş böyledir belki şekerini varsa önlem alacaktır icini ferah tut
Ayguns Dudus o haftalarımda benimde doktorum istemişti bir sakıncası yok ki endişe etmenize gerek yok
Dudus Ezgib tedaviye başlarken yaptırmıştı şeker çıkmadı tekrar istedi bide erkenmi diye merak ettim bebeğe zararı olurmu acaba diye
Ayguns Dudus yok canım zararı olsa doktorun istemez. Doktoruna güven bazı doktorlar bunları rutin olarak her hastasına uygulayabiliyor
Ezgib Dudus zarari olsa doktorun yapmaz zaten canım korkma çikolata tatli yemiyormusun doktora sor istersen bidaha için rahatlasin burda ne denirse denilsin uzman olan o