Ececce
Canım üzülme, belki için biraz rahatlar diye paylaşıyorum, ben bebeği 6-7 haftalık öğrendim, öğrendikten bir gün sonra 39 derecelere ateşim çıktı 1-2 gün sadece boğazım ağrıyordu öbürsü gün gece o kadar çok ateşlendim ki, eşim sayıkladığımı söyledi, öbürüsü gün hastaneye yatış yaptım, hastanede 3 günün sonunda düşürdüler ateşi, antibiyotik ve parol tedavisi ile, hatta onlar bile fayde etmiyor diye buz ile vücudumu sarmışlardı, domuz gribi geçiriyormuşum, zatürre de olmuşum üstüne bir de kanda enfeksiyon oluşmuş, öksürük desen o biçim, kasıklarım yerinden çıkacak gibi haftalarca hiç durmayan bir öksürük, 4-5 hafta geçti üzerinden halen boğazdaki balgamı atamadım. Demem o ki üzme kendini ben de çok üzüldüm hatta hastanedeyken bebeğe de baktırdım yaşıyor mu diye ve çok şükür iyidi, enfeksiyon değeri normalde 5-6 maks olurmuş benim 28 olmuştu. Allah onlara can versin yeter ki, bir şekilde senden benden güçlü hayata tutunuyorlar, allah senin bebişini de korur inşallah, içini ferah tut. Çabuk atlatırsın inşallah ☺️