Burjucan Busraase 36 haftalığım göğüs ucu kremini kullanmaya başladım bir yerde okumuştum 8.aydan itibaren kullanın yazıyordu
Aybukealtintas Busraase herkese hersey yaramıyor ne yazıkki bazen ne yaparsanız ne kullanırsanız kullanın fayda etmiyor, kullandıklarını saysam size baya bir uzun olur, suan Bebegim 4,5 aylık yavas yavas azaldı sadece ama tamamen geçmedi hala
mervenin_bebisi Busraase silverette gümüş göğüs kapakları aldım canım 36 haftalığım ama şimdiden kullanıyorum
Haticekale Soğan diyorlar canım ama denemek lazım. Kuru soğanı ortadan kesip göğüs uçlarına sürünce yara olmuyor diyorlar
Busraase mervenin_bebisi çok duydum ama amacının ne olduğunu bilmiyorum faydası ney tam olarak içine krem sürüp o şekilde mi takılıyor acaba
mervenin_bebisi Busraase kreme falan hiçbişeye gerek yok ben de yorumları hep olumlu olduğu için aldım onun dışında krem falan almadım gümüş bileşenlerin iyikeştirici etkisi varmış bakalım fayda edecek mi görücez
oglumvebenn Bepantol kullanmaya başladım ben de, çünkü bu krem cildime iyi geliyor, göğüs ucunda da işe yarar diye düşündüm,ayva çekirdeği ve soğanı da çok tavsiye ettiler
brldmr silverette gumus gogus kapagı aldım gunde 2 saat kullancam doguma kadar ayrıca lansinoh da aldım onu da gece sürüyorum.
Busrayusraefe brldmr bende dokuz ay önce aldım kullandım geç aldım biraz Doğumdan iki hafta sonra benden sana tavsiye dogumuna iki hafta kala başla ve günde iki saat değil sürekli kullan gece çıkar sadece canım hiç olmuyormuş yara
Aspenya44 Ruyam34 yok çekirdeklerini alıp çay bardağının yarısı kadar suya koyuyorsunuz geceden sabaha jole gibi oluho kıvamlı. Sonra sürün. Emiziririkrn yıkamayada gerek kalmıyor ilaç yada krem öyle olmuyo her emzirmede yıkamak zor okuyo. Ama ağzı kapalı dolapta muhafaza edin. Birde 3 günde bir fln yenisini yapın