Sibelylmz Ebi yok bir zararı zaten doktorda öneriyor ben doğum yapınca hemşire söyledi hemen alırsanız faydası olur diye. Ek olarak bana takviye besleyicide verdi doktorum. Doğum yapınca hemen kullanmaya baslayabilirsin
Den_Den Sibelylmz takviye besleyici mi? O ne oluyor, süt İçin mi bunlar? İlk gebelikte doğumdan sonra hemen kilo vermiştim, sütüm o yüzden mi azdı acaba?
MinikMucizem42 Hilal54 kullaniyolar canim bende henuz hamileyim kullanmadim ama esnek oluyomus zaten kullanan herkes cok memnun
Sibelylmz Den_Den evet süt için artırıcı işe yarıyor ama en önemlisi kesinlikle günde 3lt su için takviye yanında süper oluyor.
Den_Den Sibelylmz takviyeci besleyiciyi siz alıyorsunuz di mi, bebek değil? Doğumdan sonra birden kilo verince vücut halsiz düşüyor, bence de vitamin filan da kullanılmalı, bu takviyeci besleyici dediğinizin adı nedir?
Sibelylmz Den_Den yok ben alıyorum takviyeyi süt yapıyor bebise geçiyor oda . Doktorum bana rekolac diye bitkisel karışım içeren takviye edici gıda verdi sabah akşam alıyorum faydasını gördüm.
Den_Den Sibelylmz tamam teşekkürler, siz Doğum yaptınız mı yani, yoksa daha hamileyken mi başladınız bu takviyeye? Doktoruma danışıp almayı düşünüyorum ben de.
Sibelylmz Den_Den ben doğum yaptım bugün iki hafta oldu doğum yapalı. Ama doğumdan sonra başla takviyeye emdikce sütun daha artacak zaten
znurKzlrs Kızlar kendime hastane için lohusa pijama takımı alıcam fakat beden konusunda kararsızım sonuçta doğumdan sonra karın iniyo yanlış almak istemiyorum
Serife07 znurKzlrs canım dene de al hangisinde rahat olursan herkesin kilosu boyu farklı burda ne kadarda şunu al desek yanlış olur bi dene simdi baktın beden olarak çok büyük bir küçüğünü al