Burcuk Serife07 aynen bende yazdım . Bavulum iki taraflı. Bi tarafında Benim eşyalarım var diğer tarafta bebeğin eşyaları
Burcuk Serife07 hani uçağa alınan küçük 4 tekerli rahat taşınanlardan. Çanta götüreyim dddm de düzenli gelmedi. İçine tık tık oldu.
Burcuk Serife07 farklı bi şey koymadım.. herkesin söylediğine ek olarak terlik Ve Yastık kılıfı koydum
Sibelylmz MerveA ikisinde ayrı ayrı çay bunlar ben günlük tüketiyorum ve faydasını gerçekten görüyorum tavsiye ederim.
Burcuk Leylaa16 düzenli olsun diye kıyafetleri. Ya bildiğin ağzı büzgülü kese, içi de görünüyor. Kına kesesi gibi gibi ama büyük.
MerveTaer Valla ben valize koydum sezeryan olacağı için bide çok rahat oldu bebeğimin bir tarafa benim bir tarafa koydum
Ceydef Rabiaaaa 32. Haftadayım canım şırıl şırıl akmıyo tabiki ama hafif hafif ıslaklık oluyo sağ gögsümde solda yok bişey sağdan geliyo 😊
Rabiaaaa Ceydef hmm anladım canım bebişini sağlıkla al kucağınada şırıl şırıl aktığınıda görürsün inşallah 😂
HamiEsmaAydn Ben hemşireye vericeklerimi bitanede bez koyup keseye koydum bu havlucular felan oluyo orda bulablrsnz keseyi
Ebi Sibelylmz o çayları hamilelikte de mi kullanıyosunuz bi zararı olmuyo mu bazıları kasları uyarıyomuşya 🙈