Purelove Anneadayiii bende 35 im hiç öyle ağrılarım yok sadece iş yapınca belim ağrıyor o kadar o ağrıların olmamasını da dert etmelimiyim acaba 😦
Anneadayiii Hande20 bacak arasında o bölgeye bebek baskı yapıyor bizimki erken döndü biraz kafa aşağıda çünkü ve o da ağrı yapıyor kaslar kendini doğuma hazırlıyormuş hatta tüm vücut 🙈
Ahsenece Merve4222 ben de 35+2 yim dünden beri çatı ağrım var yürürken hareket ederken daha çok ağrıyor kontrolüm haftaya biraz korktum acaba erken mi açılma yaşıyorum diye 🤔
Hande20 Anneadayiii ben de 30. Haftadayım iki gün önce gittik kontrole başı aşağıdaydı. Benim de sanki böyle genital bölgemin kemikleri ağrıyor oturduğum yerden kalkarken ve yürürken çok oluyor bu da çatı ağrısı mı yani
Anneadayiii Purelove bence kıymetini bilip tadıını çıkarmalısın keşke bende de sadece bel ağrısı iş yaptıkça olsa 🤦🏼♀️
Anneadayiii Hande20 kontrolde doktorunuza söyleyin beni ultrason muayenesinde açılma var mı diye kontrol etmişti yoktu geçen hafta 🙈
Purelove Tomurcuk18 aynen öyle yapıyorum zaten ama bazen takılıyorum böyle . 🙂 bizimkise baş aşağı dönük ama ben çok hareketliyim 4-5 aydır her gün hiç bırakmadan yürüyüş yaptım ve yapıyorum ondan da olbilir diye düşünüyorum 😊🌸
Tomurcuk18 Purelove Bizimki en son yan duruyodu 😂 dediğin gibi bende hiç yerimde durmuyorum artık kızıyolar sokakta dogurcaksın diye 😂
Purelove Tomurcuk18 yakındır döner 😊 olsun ya oturmakla hiç doğuramayız en iyisi hareketli olup yürümek inşallah bi faydasını görürüz 🙏🏼🙂
Merve4222 Ahsenece bende korktum ama internetten baktım vücut doğuma hazırlandığı ve bebegin yükü bindiği için oluyormuş normalmis
Anneadayiii Bende çalışıyorum yürüyüş yasaktı ama şimdi yasak kalktı erken gelmesin diye ilaç kullanıyoruz bu defa da ağrıdan yürüyemiyorum 🙈 ne kaadar hareket o kadar iyi bende oturamıyorum yatınca sıkılıyorum 😂