SemaOkur 6 aylık olduk ama hala cinsiyetini net olarak öğrenemedim çok üzücü 🤦♀️ Detaylı ultrasonda bile kendini göstermedi 🙄😅
AyEr SemaOkur ıkılı teste bızımkıde net gostermedı doktor kesın degıl kız demıstı 15 haftada gıttım kesın erkek dedı 🥰
Meriipella1 @SemaOkur 15+6 da kız dedi doktor 🤰🏻 Çikolataya abanıp gitmiştim görmemek imkansız çok oynuyo demişti istersen dene sende ☺️
Meriipella1 @SemaOkur genelde göstermeyelenler hep kız çıkıyo 😂 hadi hayırlısı olsun allah sağlıklısını versin inşallah
Meriipella1 @Papatyapapatya bizimki de öyleydi göstermedi hep sakladı ne nazlı diyip duruyodum kız çıktı. Kız çocukları genelde geç gösterirmiş kendini erkekler sere serpe ultrason da bile yatıyo 😂
rabiaclkmst SemaOkur canım bizde dün öğrendik 12+4 haftalık henüz 😂 yüzde 90 erkek dedi doktorumuz pipiyide gösterdi ama emin olmak için haftaya tekrar çağırdı bu arada bende hareketlerini görebilmek için bolca çikolata ve vişne suyu içmiştim 🤗
gamze2208 SemaOkur bn 14 haftalik foktora gittigimde sordum erkek demisti ama ayrintili ultrasyona girdigimde yuzde yuzde kiz demisti doktorum
Essenn SemaOkur 12+5 de öğrendim bende Kız dedi ☺️ Çikolata da yemedim ama benimki 9. Haftadan beri çok hareketli maşallah😁 hatta 9. Hafta oynuyo diye doktorum bile kız olursa şaşırırım demişti sonra kız çıktı umarım son dakika sürpriz olmaz 😁 İnsan 6 ayda çatlar vallahi başka bi doktora da mı göstersen?
SemaOkur Essenn Farklı farklı doktorlara girdim tabi dururmuyum 😅 bi türlü göremiyorlar çıkıntı yok kız gibi diyorlar sadece son çare renkli ultrason bakalım ne zor şeymiş ya
Essenn SemaOkur seninki de pek nazlıymış 😃 Çocuk olmuş nerdeyse çıkacak kızım diye mi sevecen yoksa oğlum mu 🤔vallahi zor inşallah tez zamanda öğrenirsin 🙏🏼