DiLanerhn Betusy öncelikle gecmiş olsun canm rabbim bebişinizi size bagıslasn 💕🙏nasıl ilgileniyolarmı herkezn kötü diyo korkyom vlla o hastaneden
Merveyarali Betusy hayirlı olsun canim darisi bizlere insallah normal doğum mu sezeryan mi oldu? Zekai tahirde normal doğum epidural var mi bide bunu biliyor musun😊
DiLanerhn Betusy kimse o hastaneden için iyi bişe demiyor sende yasadıklarını bizimle paylaşırsan sevinirim canm telefon feln almıyolarms yanına kimseyi cıkartmıyolarmıs dogrumu
Omrummm Betusy hayirli olsun canim bende dogumu orda dusunuyorum az bir zamanim kaldi. memnun kaldinmi dogumdan, biraz bilgi verebilirsen sevinirim
Esrafun_Nisa Betusy hayirli olsun canim oncelikle bende oraya gitmeye basladim nasipse dogumuda orda dusunuyorum.nasil memnun kaldnmi yanina birini aliyorlarmi odaya gecince telefon yasakmi acaba
Betusy Hepiniz cok saolun darisi basiniza aydinlatayim sizi evet herkes kotu diyor ama ben buna ragmen gittim pismamiyim hayir sabah yatisim yapildi 41 olmustuk yukarida odalar var nst odalarina bagliyorlar daha sonra acilmalara bakiyorlar ben 1 cm acilma ile gittim alttan fitil verdiler 8 cm acilmam oldu doktorlar surekli gelip kontrol altinda tutuyorlar ilgililer ve cogu arkadasim oldu :)) rahatlattilar beni korkuyordum dogum geldi duyumu patlattilar bebek icerde kaka yapinca acil sezeryana alindim bel asagisi uyusturuldu ordakiler guleryyzlu rahatlatan insanlardi hic bsey hssetmedim ozel odaya aldilar 45 dk surdu odaya gelen hemsireler odasi cok iyi gercekten tavsiye ederim :)bebegimle ilgililer ve sagligi yerinde sezeryan sonrasi cok acima olmuyor ucuncu gun rahatliyorsunuz hayirli dogumlariniz olsun 🥰
Betusy Clttinbusra ord surekli doktorlar degisiyor ekiplerde ama dogumunuz orda olursa ben yardmci olurum
Betusy Omrummm ozel odasi var ucretsiz sezeryan yaptiginda direk geciyorsun ama normal dogumda ozel odasi ne kadar blmiyorum