Damlllll Kızlar merhaba, ben 54 kilo ile hamile kaldım şu an 16.haftamdayım ama 59 kilo oldum. Her zamanki fazlalıkta besleniyorum hatta ekmeği kestim hızlı kilo aldığım için. Benim gibi olan ilk aylarda bu kadar kilo alan var mı? İlk gebeliğim aynı zamanda normal mi sizce ?
Dilanakbaba Damlllll her ay 1kg almışsın çok değil aslında.Altıncı aydan sonrada ayda 2kg alırsan gayet normal
Reparista Damlllll 14.haftamdayım henüz almadım beslenmeme dikkat etmeye çalışssamda ilk aylar bulantı falan baya vardı pek düzgün beslenemedim 😌
ikicocuklubiranne Damlllll 60 kiloyla hamile kaldım 16. Haftamda 64 kilo oldum bulantı vs yaşamadığım hiç hiç kilo vermedim
Irmakdkm Sigarayı bıraktım 15. Haftama kadar 10 kilo falan almıştım sonra kendimi frenledim 36+0 haftayım toplam 20 kilo almış oldum
Sehamehmet 15haftaligim 57 kiloyla kaldım sadece 1 kilo aldım ama benim iştahım hiç yoktu tiskinmem vardı yeni yemeye basladim ama dikkat ediyorum gene sabahları buğday ekmeği akşam ekmek hiç yemiyorum dikkat edince almıyorsun ama sonra nasıl olurum bilmem 🤔🤔
bengiben 12deyim 52,5la hamile kaldım hala aynıyım 👍🏻 4. ayı en azından sıfır kiloyla bitirmeyi umuyorum
Pamukgirl Damlllll 14. Haftadayım 49 kilo ile hamile kaldım hala 49um.Ekmekte yiyorum günde 4 öğünde oluyor sadece akşamları 1 saat düzenli yürüyorum
Elifee Damlllll ben ilk 20 haftada 3 kilo falan verdim canım ama çok baslardasın bence çok dikkat etmelisin çünkü 20 şerden sonra alım çok daha hızlı oluyor 35 bitti bizim 8 kilo aldım dikkat ettiğim halde
Elvira89 12.haftmdayım 52ile başladım 53oldum mide bulantım hiç olmadı sık sık ve az yemeye özen gösteriyorum tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum ama olmuyor tabi 😂 ekmeği 1dilim yiyorum öğünlerde
Fulisko Damlllll aynı kilo da hamile kalmışız ben de senin gibi o haftalarda o kadar aldım.şimdi 28.haftadayım 10 kilo oldu.hedef 15 le doğuma gitmwk ama imkansız gibime geliyr
Bebegimveben1 Damlllll canım bende 57 ile hamile kaldım 61 e çıktım ilk 12 haftadayken doktor çok almışsın dedi ekmek hamurişi turşuyu kes dedi 3 kilo verdim yürüyüş yapıyorum artık sende bol bol yürüyüş yap çok fazla hamur işi yeme