ErdemEmineGnege Arkadaşlar önerisi olan varım 1 yaş dişten dolayı ateşimiz var üstüne eli ağzında olduğu için enfeksiyon çıktı kuzum dünden beri yanıyor içim gidiyor doktor şurup verdi ateş düşürücü ama sanki fayda yok gibi yardım ve Öner’iniz varmı 😔
Azer Ağzını ılık temiz bez ile ara ara ağız bakımı yap canım bir de dr mutlaka 2 ateş düşürücü vermiştir her 4 saatte bir düşmeyen bir ateşi var ise dönüşümlü ateş düşürücü verebilrsn yükselmesini bekleme havale geçirmesn Allah korusun birde ılık su ile duş aldır yine düşmezse eklem bölgelerine başına, koltuk altına.çene altına,bileklerine kasıklarına ayak bilek ve dirseğine ılık komleks uygula.... uyguladığın suyu her 5 dk bir değiştr canım mutlaka düşer Bn hemşireyim korkma💐
ErdemEmineGnege Azer çok teşekkür ederim dediğini yaptım şuan şükür 35.5 oldu ateş inşallah yükselmez gene çok saol canım
ErdemEmineGnege Btlzdnr hemşire vermişti onu da kullanıyorum şükür ateşimiz biraz düştü canım teşekkür ederim
Aryabilge Dentinox jeli biz kullandık ve şimdi 2 yaşındayız dişlerimiz çürüdü diş dr u ile görüşüp arastırmadan diş jeli kullanmayın bence