Htctsbk Sonunda bende hikayemi sizlerle paylaşıyorum ☺️ Hamileliğimin başlangıcı güzel geçti tam sorun yok derken 22. Haftamda rahim ağzı yetmezliği olabilir 27 mm dendi progestan başladık 24. Haftam 19 mm olmuş acil serklaja alındım benim için çok zor bi süreç oldu eşim o gün şehir dışına gidecekti apar topar oldum eşimin yokluğuda zor oldu arklar sonrası annem ve eşim baktı devamlı yatıyordum.35. Hafta geldik çok şükür derken 3 hafta gerilemişiz çok üzüldüm napacağımı bilemedim ilk baş 2.5 anca olur demişti doktor daha çok dikkat ettim oluruna bıraktım 37. Haftamda dikişlerim alındı hemen doğar sandım ama 39+4 olduk sabah rüya görerek uyandım altıma kaçırıyorum sandım üzerimi değiştim tekrar aynı şey oldu hastaneyi aradım hazırlandım duşuma felan aldım gittim ama sancım yok doğum yapıcamı hiç düşünmedim. Doğumhaneye aldılar alttan muayene oldum dosyayı açın doğum başlamış dediler ben şok 😱 Nst bağladılar suni sancı verdiler Pazar günü doktorum yoktu aradılar geldi hemen sonra bi ağlama sesi bebeciğim geldi 3100 gr olmuş minicik ben daha ufak sanıyorum çok değişik duygular içindeyim aniden doğumum oldu eşim tine yanımda olamadı tabi görev nedeni ile ama çok şükür hayırla doğduk erken beklerken dayandık 39 a kadar umudunuzu kaybetmeyin anneler herşey yolunu buluyor 🤲🏻🤱🏻