momof3 Aysii 6+4 olduk 🤰🏻💕 Bulantım geçen haftaya göre daha az ama uykudan kafamı kaldıramıyorum bu ara 🤷🏻♀️ Sürekli uyumak istiyorum ama Ne mümkün 1 yaşında bir kızım var 😅 peşindeyim sürekli...
Azraaa Aysii benim de son adet tarihim 7 Şubat 🙂 ancak geç döllenme sebebiyle 1 hafta geriden geliyoruz 🙄
Aysii Glydn zaten annesi olarak bende 7 aylık doğmuş bir anneyiim zaman geçmiyor gibi kalp atışlarını duydunuzmu yarın gitcem merak ediyorum duyarmıyım acaba 😍
Aysii DemetDigesu mide ekşimesi ve lavaboya çıkma bendede var cnm ya eşim ve yanımda kim varsa hep gülüyorlar 😂😂
DemetDigesu Aysii bulantı yoksa sorun yok canım cook sanslısın ama 9 haftada pik yapıyor bılgın olsun ıns sende olmaz
Aysii Glydn Doktorum burda değildi mecbur şimdi geldiği için gitcem 8 haftalık oldum tek temennim yarın duyabilmem ilki 10 haftalıkken düştü hiç duymamıştım kürtajda olunca k çok heyecenlıyım acaba bende yarın duyabilcekmiyim 😏
Aysii DemetDigesu arada oldu ama şiddetlı derecede yok kuzum ya senin varmı bazıları 6 ayda bile tuttuğu kişiler olur mide bulantısı olarak diyorlar
DemetDigesu Aysii benım arada okuyor canım ya😢 Kusmak ayrı bır ıskence 12 haftada bıter dıyorlar ınan 1 hafta çnım dolmasını beklıyorum yarında genetık testım var kan verıcem cunsıyetınıde ofrenıcez bu vwsıleyle ınsallah🙏🏻
Aysii DemetDigesu Rabbim yardımcın olsun güzelim inşallah bi an önce seninde ve tüm hamilelerinde o mide bulantısını alır inşallah ♥️🙏
Dilanyilmaz55 Kasımı bekliyoruz ama sağolsun mide bulantıları kusmalar sayesinde pek zaman geçiremiyoruz 😑
Irmakdkm Oyyy bian ilk zamanlarıma gittim eylülde öğrenmiştim 4 haftalıktı şimdi 36 dayız Allah ım bebeklerimizi bize kavuştursun sağ sağlim
Aysii Irmakdkm amin cnm cümlemizinkinin inşallah kuzularımız bizi şimdiden uyutmuyor bizde burda bu vesileyle sizin gibi iyi ve tatlı hamiş annelerle muhabbet ediyoruz en azından 😍
Aysenur76 DemetDigesu anladım benim de 7+3 bulantım oluyor ama hafif daha çok kokulara karşı birkaç yiyeceğe karşı tiksindim. Artar mı dersin
Aysii Aysenur76 ya o bendede var yemeğin üstüne oturunca iğrenç şeyler aklıma geliyor tiksiniyorum ya resmen ama deliler gibi aç hissetmeme rağmen mideme öküz oturmuş gibide hissediyorum kendimi yiyemiyorum bu defa🤦♀️