Cnkglsn Nida13 hayır canım şeker yüklemesi temiz çıktı geçen gün açlık tokluk bakıldı temiz çıktı ama korkmuyo değilim bu kadar önden gitmesine 3 hafta öndeyiz çünkü
HilalSari2107 YavrumAnnem valla bilmiyorum ki bende en son 29+1de gittim 1300 kgdı kuzum 😂 şuan kaç bilmiyorum salı günü gidicem işte bakalım 😂
Ygmrkspgl 35+3de gittim 3009 kilo dedi doktorum suan 36+2deyim 37.haftamda gidicem bakalım kaç olucak biraz tombis kız olucak sanırım :)
YavrumAnnem Agapi00 benim ki birqz zor kuzu tansiyonum düşmüyor yarin yada en geç pazar gününe kadar sezaryan olacak kuzum
Agapi00 YavrumAnnem olsun 2350 doğsun nolcak ☺️ Burda bebeği 2 kg olsaydı diyen okadar anne varki 600 gramlarla hayata tutulan bebekler ondan hiç sıkma canını ☺️Olur gider o
Ela_klc 34+5 te 2.666 kg cikti ancak ultrason olcunune gire 36+2 çıkmıştı 22sinde kontrolum ne kadar aldi merak ediyorum
kuzusunun_annesi 30 haftada 1847diy şuan 30+4duz ama. Ultrosonda 32yiz bakalım haftasonu yine gidecez ne goruncek
Candy77 Tam 39hafta 1400grldi bugün gittik bana az geldi ama ne yapmak laxım kilo alması için 38hagtada alırız dedi Mayıs sonu gibi sezeryan olcak nasipse
Cnkglsn Merveeeduman 76 ile kilo aldım 86 oldum en çok yediğim şeyler muz ceviz avakado süt ve süt ürünleri balık tere kaşar peyniri