Ceylancyln uslukizinannesi lazere dayandıysan ona hayli dayanırsın yoğun olsa kılın bişey diyemem ama azsa hissetmezsin bile lazerli müşterilerim geliyordu tek tük çıkmış alıyo mu şu anda hiç bişey hissetmiyorum diyorlardı acımaz korkma
Fatmafatmaa https://www.instagram.com/p/Bv097rAnYAk/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=4y3wjv2xqa13 Normal sir ağda kullandım da beziyle yapıştırılıp çekilenden oda çok acıtıyor. Bunu kullanan var mı hiç ??
uslukizinannesi Guzelannee tabi yüzde yüz azalma garantisini kimse veremez ne kadar lazer yaptırsanız da kıl yapısına göre mutlaka yine de temizlemeniz gerekir uzama süresi kişiden kişiye değişir bazısının ayda 1 temizlemesi gerekir bazısının 2 ayda 1
Baharmurat Guzelannee ben buz lazere gıttım 10 seans hıc bı faydası olmadı bıtmıstı .sonrakı ay yıne cıktı
Ceylancyln Fatmafatmaa canım onu hiç kullanmadım kalıp agda kullandım ben hep genelde kuaförlerde kullanılıyor onla yapabilir misin bilmiyorum kalıp agda donuyo o bölgeye sürdükten sonra Bi ayarı var çekmen lazım hemen biraz bekletirsen donup kalıyo
Ceylancyln Bero en iyisi lazer o parayı agdaya vericenize lazer daha iyi hem kökden kurtuluyosun hemde daha hijyenik
GulsahMulayim MinnakBebegim yaa ben bi arkadaşımdan daha duymuştum çömelerek ağda yapmayı. Gözümün önünde hayal edemiyorum ;) nasıl yapıyorsun ki görmeden. Ben aynada zor yapıyorum 🙄
MinnakBebegim GulsahMulayim yo aslinda comelip yapmak daha kolar ben yapiyorum vallaha bi dene derim❤💕😊😡
Dilara1992 Ceylancyln ben kendim yapıyorum.hem.kilolu hamile kaldım hemde 33 haftaligim 😎 hamilelikte herkesin kili tuyu azAlir benimde bi delikten 3 ,5 tane cikmaya basladi.çok şükür zorlanmıyorum ama hallediyorum biraz uzun da sürse 😊
Yagmur98 Daha bugun kendi agdami kendim yaptim 26 haftalik hamileyim onume ayna koydum da yaptim camsakizi kullaniyorum ben
Meralim09 Ceylancyln canim ilk aydan beri kendim aliyorum ama 38 haftaligim son zamanlar ayna karsisinda aliyorum ama batık ve sivilce cogaldi delircem ☺
Lavanta01 Ceylancyln hahaha :)) önceden lazer yapiyordum ondan kökleri zayiflamis, bi de bebe pudrasi serpince makinanin tutuşu artiyor, daha az aciyor. Bi de uzn olmamali acimamasi icin🙈
Dilara1992 Ceylancyln 😂 sende paylaşım yap bi gün surayi bi gün burayı diye ayır öyle al canım hepsini bi güne sığdırma zorlama kendini
Ozderr uslukizinannesi lazer yapana ağda yasak hamilelikten sonra tekrar lazer olmak istesen ömür boyu artık kurtulamazsın tüylerinden ağda yüzünden. O yüzden jilet vurmaya devam et tüyler sert çıksın ki lazer yaptırınca çabucak bitsin
uslukizinannesi Ozderr evet lazeri yaptırdığım kişide bundan sonra hep jiletle al demişti ama ağdanın rahatlığını yaşamak istiyorum 1 ay 1buçuk ay hiç çıkmıyormuş jilet de çoğaltıyor gibi geliyor tertemiz olsun istiyorum jilet ağda kadar iyi temizlemiyor