Sara canım bir kere erken doğumun sebebi olarak kendini suçlama. insan bazen bazı şeylerin yanlış olduğunu bilemiyor. Sonradan öğreniyor geç oluyor. Benim bebeğim 4 gün yaşadı. Ben bebeğimin sadece cenazesini kollarıma aldım, hayattayken alamadım.Allah ömür vermemiş. 😞Allah kimseye evlat acısı vermesin. Ben birsürü gebe gördüm rezil perişan halde yaşıyan, yaşam kalitesi düşük olan ama bebeklerine birşey olmuyor , çünkü Allah onlara ömür vermiş. Benim bebeğimin yaşaması için o kadar ihtimal varken hiçbiri bir araya denk gelipte bebeğimi kurtarmıyor. Nasipten çıkmış.Allah a güven ondan iste. Bir çok insanla konuştum benimde bebeğim vefat etti diye basit bir şekilde anlatan.farkettim ki o acı Yıllar sonra azalıyor. Kendine vicdan azabı yapıp eziyet edersen aynı şeyleri yaşrsın Allah korusun. benim acımda hala aynı ama geçmişe dönüp kendime yeniden o acıyı yaşatmıyorum. O travmadan çıkamazsan bu defa karnımdaki bebeğin hakkına girerim. Allah bundan sonraki evlatlarımıza bizlere hayırlı ömürler versin.🤲