TatlisBirAnne GizemCengiz Uygun tabi ki bir çok yere göre. Ayrıca kendileri satıyor. Buradaki bi kaç kişi daha satıyor ama onlar da mesela eşim gibilerden alıyor. Üstüne kendi kârlarını da koyunca daha zamlanıyor fiyatı
Kahraman35 TatlisBirAnne ben de çok beğendim. Seccadeli olanlar ne kadar acaba fiyat olarak biliyor muydunuz.
TatlisBirAnne Kahraman35 Yok inanın bilmiyorum instagramdan dm atabilirsiniz ya da sizin için sorabilirim
simgebfrl GizemCengiz evet canım üçlü set etiket de dahil 2.75 di tanesi Aralık’ta yaptırdım. Bilmediğim için kapıda ödeme yapmıştım ana güvenilir yani güzel geldi
kfulya1905 GizemCengiz yok sadece yasini şerif tesbihlerde kutulu 1 tl sen bana whatsaptan yaz ben atayım sana resim burada yasak ya 05454891358
pptya01 Enucuzmagnet ten 1 liraya ahşap magnet mevlüt__hediyesi_40 dan 3 liraya yasin tesbih çanta yaptırdım. Çarşıdan kese aldım küçük içine badem şekeri ve isimli çikolata koycam. Çikolatayı hacı şeriften yaptırcam nasipse.
istkizannesi TatlisBirAnne de ben instagram kullanmıyorum o yüzden dm den bilgi alma şansım yok. Çoğu sayfa nedense fiyat yazmıyor,yazınca ne oluyor anlamıyorum ki..