Mervemehr benim kendi doktorum rutin muayene sırasında akciğerde parlaklık gördü. Kist şeklinde göremiyo. Yani minik minik bi çok kist oldugu için parlaklık olarak görünüyo. Hemen whatsapptan görüntüyü zeki beye yolladı. O da evet parlaklık var bana gelsin dedi. Doktorum o an parlaklığın sebebini açıklamadı, ‘ben sana şimdi hastalığın adını söylesem internetten bütün felaket şeyleri okursun’ dedi. O gün günlerden cumaydı, hemen pazartesiye randevu aldım zeki beyden. Ama o pazartesi bi türlü gelmedi sanki. İşte o 2-3 gün çok okudum araştırdım ki ne oldugunu bilmeden. Sonra zeki beyden öğrendim üstüne biraz daha araştırdım ve bıraktım. Zaten zeki beyin yanından çıktığımda bi nebze de olsa rahatlamıştım çünkü hiç internetteki felaket senaryoları gibi konusmamıştı. 2-3 gün sonra da artık alışmaya başladım ve Allah beterinden korusun dedim. Gerçekten önemli olan bi tedavisinin olması. Belki bi süre küvözde kalırlar, belki 1 yaşında ameliyat olurlar, ama sağlıklı olurlar inşallah. Siz de bi an önce gidin ve inşallah siz de rahatlayın benim gibi. Ben de size dua edicem. Rabbim şifa versin evlatlarımıza 🙏🏻 Ben 20+0’da gitmiştim zeki bey’e. Sanırım en geç 23 haftalıkken gitmeniz gerekir