Seher_Alyaduru Ben gittim Cerrahpaşa ya memnun kaldım. Lakin bebeğin renkli resmini vermiyor tek problem o. Benim için sorun olmaz diyorsan ilgisi alakası güzel. Fiyat olarak da uygun.
Hulya57 Seher_Alyaduru bende düşünüyorum 🤔 o doktora gitmeyi bi defa ne kadar acaba muayenesi ve renkli ultrason u ayrıyetten
Gmzz Bende ali benianda çektirdim ultrasonunu iyi bir doktor fakat ultrason renkli değil ve çok sıra bekliyorsun zamanında giremiyosun zamanını bırak 1 buçuk saat sonra anca girmiştim ben. Ama doktor iyi
Gmzz Busraybars yani çok ayrıntılı anlatıyo diyemem bir süre baktı hiç konuşmadı sonra kalp kapakçığını falan gösterdi anlattı bizim bebek yüzünü göstermedi sırtı dönüktü bir sıkıntı yok dedi cinsiyetini söylüyo bide ama tek tek ayrıntılı anlatmıyo
Esrayusuf Gmzz canım normal muayene ediyor değil mi ben gebe değilim bir kaç sonucum var onu göstereceğim
Esrayusuf Gmzz canım sen böyle söyleyince iptal ederim o zaman boşuna o kadar para vermeyim dedim aradım sordum normal muayenede yapıyormuş çok şükür nasıl korktum zor buldum böyle doktor