PakizeMehmet Merhaba güzel annelerim Bu hafta 20. Haftadayım ve bugün okulda (öğretmenim) aşırı karnımda gerginlik ve kaşıntı hissettim eve gidene kadar bu beni çok rahatsız etti. Güzel annelerim çatlamamak icin neler yaptınız lütfen bizimle paylaşın. Aslında her akşam lierac kullandım ama o da nemlendirmiyor sanki :( yardım lütfen 🤲🏻🤰🏻😘😘😘
23Zumra PakizeMehmet canim ben liearac kulaniyorum hani derler ya catliyacagin varsa yinede catlarsin inaniyorum benim omuzlarim catladi dusun herkezin karni bacaklari catlar benim.omuzlar bende dun fark ettim
Birgullll PakizeMehmet Bende 21 haftalığım Sinoz markasından çatlak kremi sipariş ettim. Tavsiye üzerine. Onun öncesi her duşumda bitkisel sabunlarla ovalıyorum. Nemlendirici sürüyorum. Hem kaşıntıyı. Alıyor hemde güzle hissettiriyor 🧚🏻♀️
Bulut74 PakizeMehmet ilk kızım da da bunda da, duştan sonra herhangi vucüt kremini kullanıyorum. İyice emmesini bekliyorum öyle giyiniyorum. Vücudum aşırı kuru zaten 🙈 Ama çatlak genle alakalı sanırım o kadar kuru olmama rağmen bi tane bile yok🤷♀️
PakizeMehmet 23Zumra omuz mu 😯 gerçekten ilk defa duydum 🧐 Ya evet bende Zaten ergenlikten kalan çatlaklar var ama beyaz tenli olduğum icin çok belli olmuyor ama en aza indirsek kar kardır 🤲🏻😂
PakizeMehmet Birgullll sinoz markasını biraz önce başka bir postta gördüm bir arkadaşımız memnunmuş ben instagram markası olduğu icin pek güvenemiyorum 😞 şu markayı kullanan var mı acaba https://www.dermoeczanem.com/burts-bees-mama-bee-belly-butter-185g
PakizeMehmet Bulut74 maşallah canım valla KESK’e bende öyle olabilsem bizde bir çatlak az olsa sevinecek durumdayız 🤣
Bulut74 PakizeMehmet güzel şeyler bunlar🤗 genle alakalı olabilir demek ki 😉 Rsbbim sağ Salim doğurmayı nasip etsin inşallah 🤲😌
031965 Sarı kantaron yağı kullandım, 38+3 üm. Güzel nemlendiriyor duştan sonra sürmeye özen gösterdim
PakizeMehmet Irmakdkm canım koku yapmıyor mu ciddi soruyorum yanlış anlama ben Hindistan cevizi yağı sürmüştüm bir gün okulda hep burnuma koktu 🤣🤣🤣🤣
Ahsenece Bebek yağı kremlerden daha iyi nemlendiriyor ve kaşıntıyı alıyor diye düşünüyorum cilde göre değişebilir tabi 35. Haftadayım cildim çok kuru ama henüz çatlamadım umarım çatlamam
PakizeMehmet 031965 onu da denemek lazım 😂🤲🏻 Ben doğurana kadar denemeyeceğim şey kalmayacak galiba😂🤣
Irmakdkm PakizeMehmet valla kuzum hindistan cevizi yağı bende kullandım onun kokusu beni çok rahatsız etti ve kaşıntı yaptı. Ben marketten satın almıyorum zeytinyağı nı ailem yapıyo o yüzden hiç bi koku olmuyo yoksa bende çok hassasım kokuda
Ahsenece PakizeMehmet ilk zamanlar 11. Haftadan itibaren iki günde bir falan badem yağı sürüyordum ama onun kokusu beni çok rahatsız ettiği için bıraktım sonra mustela aldım günde bir kere akşamları sürüyordum ama o çok nemlendirmiyormuş gibi geldi bebek yağına geçtim gerçekten kaşıntıyı falan daha iyi aldı özellikle duştan sonra bol bol sürmek faydalı günde bir kere sürdüm ama gün içinde her kaşıntım olduğunda da sürdüm