hemsireakife vildanmert aynen bizimki de 42,5 tu 😀😀 günlük 2 litre süt içiyorum sanırım ondan .. Aşırı bi süt tutkum varr 🙂)
vildanmert hemsireakife ben beslenme konusunda biraz yiyemiyodum süt yoğurt vs yeni yeni fazla tüketmeye başladım inşallah yarar bebeğime 😊 bana yararsa kotu 😂
hemsireakife vildanmert yarar annesii Allahın izniyle merak etme 🙂 zayıf olduğum için aldığım her kilo beni mutlu ediyor
Baharobanolu hemsireakife bol sebze meyve yoğurt çok tuzlu yemiyorum pilav ve makarna yemiyorum Tatlı çok nadir yiyorum kahvaltımı çok güzel yapıyorum arada soda içiyorum ilaçlarımı düzenli şekilde içiyorum bol bol da su içiyorum günde bir avuş fındığım cevizim bademim var vee Ekmeği de fazla yememeye dikkat ediyorum ya mercimek yada tarhana çorbası yapıp içiyorum hazır hiçbirşey yemiyorum hamilelik şekerim var ...açlık tokluk şekerimi ölçüyorum evdee ☺😊☺😊
Pnr Selif maşallah ya herkesin kilosu çok iyi ne yiyorsunuz Arkadaşlar siz😃 benim 30 haftalıkken 1250 gramdı
Tbrk Pnr canim bn bebegime 1 ayda bebegime 800 gram aldirdim. Oda her gun pekmez, muz, ceviz, findik, ve sut icerek. Mutlaka hergun kahvaltida yumurta yedim. Biraz dikkat etsen bebisine yarar mutlaka
Selif Pnr doktorum kilosu üst sınırda diyor bir hafta önden gidiyoruz o yüzden kilosu az degildir bebeğinizin ayrıca kilosu fazla diye doktorum sevinmiyor hatta fazla kilo almasın 3.200 dogum için idealdir rahat dogum olsun diyor her gitmem de ben kilo alsın diye özel bir şey yapmıyorum her gün süt yogurt tüketmiyorum cevizde haftada iki gün cok severim balık yerim hiç bir yemeği secmem hepsini yerim ıspanak pırasa karnabahar mevsimi zaten her hafta yiyorum muz cok seviyorum decavit i doktorum basından beri 3 günde bir veriyor iştahımı cok acmaması için bu şekilde bence bu yapısal bir şey kilolu dogan bir bebek sonradan zayıf olabilir ama zayıf dogan bir bebek güzel bir şekilde kilo alabilir insan şimdiden kilo alsın istiyor seviniyor bu da annelik sanırım☺☺
Pnr Tbrk bende yeni başladım canım zayıf olunca hergün tahin pekmez badem ceviz ve 2 yumurta yiyorum umarım faydası olur 😃
EbruEgemen1123 Haftada 1500grdı kızım 32yiz bugün yarın kontrol var 2 haftada tahmini kaç gr almıştır kızım. Siz kaç kişo aldınız toplam kızlar ben 81-82yle kaldım tam bilmiyorum şimdi 90kg geliyorum 8-9kg almışım normal diye biliyorum ama kendim tombik gebe kaldım 😂🙈
Pnr Selif evet canım bana da doktorum en fazla 3100 doğar ama Doğumun rahat olur dedi insan yinede kilolu olsun istiyor dediğin gibi annelik içgüdüsü işte😂