Sengulkrgz Elvn kraft kanz en kalitelisi en cok begenileni en cok memnun kalinan marka😁bu markalarin ikisininde bir cok modeli var internetten bakarsiniz biraz 😁 onun haricinde ayni ozellige sahip fakat fiyat olarwk biraz daha dusuk olan sunnyy baby ve baby max ve baby plus uda oneririm😁😁
Bulut74 Elvn Kraft dan çok memnunum 3,5 sene kullandım evi değişince kızıma yatak aldım. Temizleyip kaldırdım, Nasipse bu Doğumdan sonra tekrar kullanıcam. Bi 3 sene daha gider. 🤗😌
Daisyy Elvn ben prego milano aldım hepsiburada.comdan 525 tlye. Kurduk gayet güzel ama bebeğim haziranda doğacağı için henüz kullanamadım tabii. Kurduğum kadarıyla kaliteli duruyor sallanırken ses çıkarmıyor rengini de bebe mavisi aldım güzel hoşuma gitti yani prego iyi bi marka.
Sengulkrgz Elvn evet biraz pahalidir...ama ucuz modelleri de var onlarda oek guzel degil yani benim hosuma gitmedi...Sunny baby baby max ve baby plus 400 550 arasi kraft kanz 800 900 den basliyor
Elmalikurabiye Kanz aldik biz 70×130 daha kullanmadik ama.aldigimiz gun kurduk :) cok sevimli duruyor oylece :)
1umutturyasamak Elvn internette 500 tl gözüküyo civilden mağazasndan aldım orda daha uygun gitme şansın varsa sende ordan al hem kraft hem kaliteli
Bulut74 Elvn Kraft calipso en büyük modeliydi. Şimdi onun değişik modelleri çıkmış ben 2014 de almıştım 🤗
1umutturyasamak Elvn tamam ozaman civile bakabilirsin kuzum kraft murhby dersen yardımcı olurlar ama dönence ve cibinlik yok haberin olsun
1umutturyasamak Elvn dönence sağlık açısından önermiyolarmış bnde elimde yaptım cnm ama yinede almak istersen 50 tl dönence 350 park besik 400 tutar gayet uygun 100 de yatak al 500
Mervektk Mervektk Elvn kraft north 70*110 bej rengi link atmayı beceremedim ☺️ Çok tavsiye ettiler aldım ben ☺️