HazelSeren Kızlar halk arasında solun agrıyosa kız sag agrıyorsa erkek söylentısı var.Cinsiyet öğrenen arkadaşlar belirtileriniz neydi ve cinsiyetınız ne oldu ?😍
Mia35 HazelSeren belirti mi bilmem ama benim daha çok hatta en çok sol kasığım ağrıyordu ve bir kızım olacak inşallah 😊 bende bayağı bakmıştım😂
Fatmaklc66 HazelSeren benım 10 haftaya kadar solum sonrasında sagım agrımaya basladı ve goguslerım cok ciddi karardı ilk basta kız diye dusundum ama sonra galiba erkek dedim ve erkekmis🤗
HazelSeren Mia35 ay bastan beri benımde arkadasımda solu agrıyodu arkadasım 6 aylık hamıle kızı olucak benımde belırtım sol kasık agrısı ve bel agrısıydı inşallah benımde bır kızım olur 🙏🏻🧿♥️
Mia35 HazelSeren aminnn🙏 Bak bide benim tatlıyla aram yoktu bu da hurafe tabi ama🤷♀️ Ve ben ilk basene aldım kiloyu normalde yüzüme alırım kiloyu 😊
Yademine HazelSeren teşekkür ediyorum canım allah herkesin gönlüne göre versin. Ben ilkinde Kız istiyordum kızım oldu bundada kız istiyordum ama erkek oldu 🙂 her şeyin başı sağlık. Sağlıklı olsun gerisi teferruat 🙂