Mutire Benim hafif ve belli belirsiz bel ağrım ve kahverengi kokulu akintim var sizler bu tarz şikayetler yaşıyor musunuz
Sirius Mutire benim de bel ağrım ve kahverengi akıntım var. Benimkiler ikiz doktorjm dinlenmem gerektiğini söyledi
Szekiye Mutire bende 9 haftalık hamileyim göğüs hassasiyeti biraz azaldı akıntı kasık agrım başından beri var şimdi sızı gibi devam ediyor bu hafta bel ağrım başladı .cumartesi lekelenme oldu progestron ilaç başladık o da baş dönmesi yapıyor
Glydn Zaman zaman mide bulantısı kasıklarda ağrı ve şişkinlik yaşıyorum. Ek olarak bazen bel ağrısı da eşlik ediyor ama bugün progestanla karışık hafif bi pembelik gördüm tedirginim sürekli kendimi yokluyorum bir şey olmaz inşallah
Mutire Bugün gittim doktora ultrasonla baktı hiç bir sorun yok herşey olması gerektiği gibi dedi ve akıntı normal dedi Protestan vermedi zaten galiba birazda ben kuruntu yapıyorum Allah yardımcımız olsun
Mutire Ya benim aslında hamile olmadan önce de akıntı şikayetim vardi. Hamilelikte arttı ve rengi biraz koyu oldu. Bu da beni korkuttuğu için endiselendim. Hala var ama az normal akıntı gibi sadece rengi koyu doktor normal dedi