zeynepsalgarr1 Bu normal mi? Yani ne zaman kuvvetli tekme hissetsem ya da kıpırtı hep sol tarafımda hissediyorum.. 27+1 haftalığız kızımla🌸
zeynepsalgarr1 gokturkhicret55 MaşAllah canım senin bir şey kalmamış🙈 sen ayak izini bile görebiliyorsundur belki🤔😊
Gokkusagivemucize Ayakları orada olabilir mi? Benim de hep soldu USG de baktım ayakları orada. Şimdi artık yumruk da başladı sağda
zeynepsalgarr1 Gokkusagivemucize olabilir tabiiki ama bilmiyorum o yüzden yazdım😊 haftaya kontrolüm var eğer unutmazsam doktoruma sorucam🙏🏻
Eymenata zeynepsalgarr1 o haftalar belli bir taraftan geliyor hareketler 37 lerde sagli sollu geciriyolar🤣 kiyamam yerleri azaliyor
QuenMom zeynepsalgarr1 Kişiden kişiye değişir canım belki sağdaykende atıyordur sen hissetmiyorsundur ☺️Benimki sağ sol yukarı aşağı Maşallah her an her yerde🤣
Burcak61 zeynepsalgarr1 24+4 tekmeler hep göbeğimin sağ tarafından çok az basende soldan hissediyorum sanırım elleri solda ayakları sağda 😊
Meriipella1 @zeynepsalgarr1 bizimde kız hep sağda hissediyorum ultrason da bile kafası solda ayakları sağda 🤰🏻