Zeynep_baby Merhaba arkadaşlar 37+4 olduk biz şuan Doğumla alakalı bir belirtimiz yok. Bu hafta kontrolde 3600 kg kaldı. Sizde durumlar nasıl ? Kilo biraz fazla dedi duruma göre haftaya kontrolden sonra sezeryan günü verebilirim dedi
Duyguanneoluyor Zeynep_baby aynıyız bizde 37+4 olduk perşembe günü 3 kilo 70 gramdı normale uygun dedi doktorumuz hayırlısı neyse o olsun hakkımızdq😍❤
Meralim09 Zeynep_baby 37+2 olduk bizdede gelen yok 3400 dedi kilosuna bakalım ne zaman gelcek bebişlerimiz
Yagmurerol Zeynep_baby 37 haftaligim, bugun kontrolum vardi 3100 gr olmusuz🙂 bebegim dogum pozisyonu almis ama henuz kanala girmemiss
merved Zeynep_baby bizde 37+3 olduk cuma günü 3kilo 30 gramdı. Heycan dorukta streste var tabi nasıl olcak ne zaman olcak 🤔 bekliyoruz baklım
Zeynep_baby Duyguanneoluyor benim de normale uygun dedi ama daha da kilo ilerlerse zor olur diye sanırım kontrolden sonra tekrar bakarız dedi :) Korku heyecan var mı peki ? Bnde korku vardı daha çok ama sanki biraz hafifledi gibi geliyor ☺️
Duyguanneoluyor Zeynep_baby korkuda var ama kucağıma aldığım anı hayal ediyorum böyle nasıl bişrydir acaba diye düşününce korkunun yerini merak huzur alıyo Allahım sağ salim kucağımıza alıp kokularını içimize çekmeyi nasip eylesin❤😘❤😘
Zeynep_baby Yagmurerol maşallah canım inşallah sağlıkla da kucağımıza alırız bebişlerimizi korku heyecan vs var mı peki ? İlk doğumum olacak benim korku var tabi ama daha fazlaydı sanki biraz azaldı gibi geliyor. ☺️
Yagmurerol Zeynep_baby benimde ilk doğum , ne yalan soyleyim heyecan merak tum duygular iç içe🙈 normal mi doğurcam sezeryan mi olucak nasıl olucak falan bir suru dusunce😀 Sağlıkla kavuşalim da 🙏🏽
Zeynep_baby Yagmurerol evet canım bütün duygular bir arada sağlıklı bir şekilde yavrularımızla birbirlerimize kavuşalım inş 🙏🏻☺️
ipek12 Zeynep_baby 36+6 yım geçen cuma 2900dü kilosu :) her hafta nstye giriyorum ben bir değişiklik yok sizde giriyormusunuz?
Zeynep_baby ipek12 bende her hafta giriyorum canım nst ye sancılarım çıkıyor orda ama ben pek hissetmiyorum
ipek12 Zeynep_baby Bende sancı çıkmadı henüz. Heyecan gün geçtikçe artıyor tabi biran önce kavuşmak istiyor insan 😊 Hamileliğim boyunca sanırım en heyacanlı olduğum dönemdir normalde sakin bir yapım vardır.
Zeynep_baby Duyguanneoluyor aminnn inşallah canımm o zaman hepsi unutuluyor diyorlar inş bize de nasip olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
btlunl Bize 37 olduk ama ben çöktüm resmen manevi olarak beden olarak çok yoruldum hayırlısıyla gelsinler
Dnzcngz Zeynep_baby 39+5 🤗 Ben doğuma hazırım ama kızım hazır değil sanırım gelesi yok. Hala bekliyoruz. Böyle giderse Cuma günü suni sancıyla doğumum başlayacak.
hamzayonca01 38+2 yarın doğum olucak Rabbimin izniyle hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah 🙏🏻😊
Tombikis96 Bizde 38+2 yiz..Bir an önce gelsin diye dua ediyorum ama bi taraftan da korku heycan hersey var...😄