BeyazquL Ne kullandıysam yine çatladım yine çatladım 😔 en iyi losyonları kullandım en güzel nemlendirici kremi kullandım doğal yağlar denedim 4cü aydan itibaren başladım herşey çok iyiydi şuan son aydayım üst bacak ve göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladı 😣 sizlerde de oldu mu hanımlar ☹️
Aymesev BeyazquL bence sukret cunku bende herseyi kullandim senin gibi ve 4. Ayimda catladim suan varya karpuz gibi her yerim catlamaya yatkinsa vücut catliyosun arkadas yemisim kremlerini faso fiso baska bisey degil
Caglaucrr BeyazquL çatlağım yok diyordumkiii bı baktım 30. Haftada kalça ve bacaklarimda çatlakların oluşmuş. Karnimda yok şimdilik amma bizde arkalaardan catladik 😂😂
Beyza81 BeyazquL bende çatladım daha 4. Aydayım 😤 ama annemde söylüyor ben çatladım sende de olur diye Allah razı olsun çok moral veriyor 😁
nhlblr Üst bacakta önceden çatlaklarım vardı. Hamilelikte çatlamadım şimdilik. 31+4teyim. Siz ne zaman çatlamaya başladınız
BeyazquL nhlblr Bende seviniyordum bi baktım onca kullandığım şeye rağmen çatlaklar oluşmuş 😭 ama benim kuzenim yalan doğru bilemem tek bi çatlağım bile olmadı diyor 🧐 doğum yaptı hiç çatlağım yok diyor 😔
nhlblr Yasemincifci annemde değilde ablam harita maaşallah 😂😂hayırlısı ya olursa da çocuğumuzun hatırası der severiz çatlaklarımızı 🙈🙈🙈
BeyazquL Caglaucrr Demek ki kişiden kişiye değişiyor 🤨 doktorum illaki herkes catlıyor demişti farklı yerlerden
Umranoguzyazar Benim annemin karnı hatita gibi ablamdada aynı harita , ben şuan 29.haftma giriyorum henüz yok ama olucak eminim çatlak , olmazsa çok sevinirim tabiki ☺️
Masalsmom BeyazquL Demek ki bir işe yaramıyorlar tamamen vücutla ilgili ve genetik birşey 🤷♀️ O zaman kendimi kasmama gerek yok bende düşünüyordum kara kara kullanmıycam bişey😂