Anm bıkdım her dakika agzıma birşey koymakdan🤦🏻♀️ neden böyle oluyor bilmiyorum yhaa agzmin tadi bozuluyor, ne yisem olmuyor kötü hiss ediyorum böylede olunca napsam bilmiyorum🤷🏻♀️ yalnız bendemi böyle yoksa benim gibi olan varmı? 8+4 haftalik bebegim
Yunusilan Anm ay allahım heralde hamileliğin en zor yanlarından biri bu yutkunmamak için konuşmuyordum ağzımın tadı mide bulamdırıcı kustupum bile olmuş o tat yüzünden 😞
Srfn11 Anm En unutamicagim seydir ilk zmnlardakiii o agzimin kendime kokmasi demirimsi igrenc tat asla gecirmiodu bsy geceleri polo sekerle uyuodum bogulcam die yan yatiodum
DamlaMehmetali Bende öyleyim maalesef ne yersem yiyeyim ağzımda sürekli kötü acımsı bi tat var. Devamlı diş fırçalıyorum 😩
Mavigozunannesi berjerdekikaolikalev bende de öyle 27 haftalık im bende basından beri ağzın da kötü tat hiç bitmiyor
KYLZ 18+6 ama hala aynı ağız tadı sürekli acı acı yediklerimin tadı gidince o acı tat oluşuyor ağzımda ve sürekli ağzıma ufak ufak bşy atmak istiyorum o tat yüzünden bende
KYLZ Anm valla ben ne bulsam yiyorum beyaz leblebi biraz rahatlatıyor mideyi fln da bastırıyor dene istersen
Anm KYLZ ben ilacda aliyorum canm midem icin o yüzden midem agrimadam aclikdan birshey yemek bile istemiyorum
Sedayt Özellikle yemeklerden sonra oluyor benim sürekli bişey atıyorum ağzıma bende hiç sevmiyorum sakız çiğne canım çilekli falan oluyo ya
Anm Sedayt evetcanm birşeyde yiyorum tadı kalsn diye ama🤷🏻♀️ midem almyor artk bi kötü oluyorum🤦🏻♀️
Anm Srfn11 benmde ilk gebeligmde böyle olmamışdı diye hatrlıyorum🤷🏻♀️ bende şeker falan ama ne zamana kadar 🤦🏻♀️