sydtns Sefanurrr ben 14. Haftada ani tansiyon yükselmesinden dolayı bayıldım bir kere 18/10 çıkmıştı tuzlu herşeyi kestm peynir zeytin de dahil sonrasında normale döndü şimdi iyiym
Ezgisu Sefanurrr ben yaşıyorum şuan gebelik zehirlenmesi diyorlar . İdrar da protein kaçağı varmış benim çok yokda başlamış . O gün hastanede yattım . Senin durumun ne KuZum
sydtns Sefanurrr bana öyle dedi doktorum peynir içinde tuz olduğundan zeytn çekşrdek vs herşeyi yasakladı bol su içtim limon yiyosum sonra düzeldi şimdi iyiym çok şükür
Sefanurrr sydtns Geçmiş olsun canm benımde yeni başladi başım da çok ağrıyo uyuşma oluyo ellerimde ne bilim tansiyon kötü ya 😑 Çalışıyorum bide o zaman dahada zor 🙄
Sefanurrr Ezgisu bende dün iş yerinde fenalaştim doktor yatırmak istedi ama ben istemedim evde ölçüyorum suanlık yarın gıdecem bakalım ne diyecek normalde tansıyonm hiç oynamazdı işte hamilelik ne olacagı belli olmuyo 😐 canm
Ezgisu Sefanurrr benimde hep düşük olurdu . Hatta kendimi öyle iyi hissederdim. İnşallah bu bi süreç canım geçecek allah bizi korusun 🙏