A_S_K 2cocukannesiiii Ben bitirdim iki kutu doktor bir kutu daha kullan dedi folik asit siz kullanıyormusuunuz
Seymahatunn A_S_K 13+3 deyim 12 haftalıkken gittim devam et dedi neden devam et dedi üç aydan sonra kullanılmıyor ya normalde
A_S_K Elifdemirci aslında 13+4 ama ultrasonda 9 gün önde çıkıyoruz. 12+5 te cinsiyet tahmin yapılmıştı halbuki o zaman 11+2idi.şimdi hem ultrasona göre hemde adete göre sayıyorum biraz karışık🤣
FSCMK Hanımlar 15 haftama girdim yeni yemek yiyorum beş dakika sonra tekrar kan şekerim düşüyor sizdeyse oluyorum böyle gerçekten iki gündür elim ayağım titriyor yemek yediğim halde 😒
Elifdemirci A_S_K ultrasona göre sayman daha mantıklı maşallah bebişine ne güzel gelişimi iyi demekki 😊 benimde ilk hamileliğimde öleydi hep önden gidiyordu ve ona göre gelişti 36 haftalıkken Doğum yaptım ona rağmen 3 kilo 49 cm doğmuştu 😊
Ahmer0412 Mhmtcnsu decavit le alakası yok kuzum kusma ve bulantıların o ana denk gelmiş sadece ben 14+3 üm 3 gün öncesine kadar feci bulantı ve kusmam vardı ki 12.haftada folik asit bitti 2 haftadan fazladır decavit kullanıyorum kusma falan yapmaz o yani sanmıyorum
Mhmtcnsu Ahmer0412 yan etkilerinde miyde bulantısı kusma yazıyor canım benim daha önce hiç yoktu ilaçla beraber başladı iki gündür ilaçı almıyorum ama hala bulantı ve kusma var artık ilaçla yormuyorum
A_S_K Elifdemirci Maşallah kuzuyaa 🧿 İki şekildede sayıyorum ama sanırım böyle kalacak. Tekrar kontrole gittiğimde öndeyse tamamen ultrasona göre saymaya devam edicem. Benimde ilk bebişim sağlıkla doğsun inşallah 🙏🏻❤️
2cocukannesiiii A_S_K aa tamam abla demeyim o zaman 😂 genelde benden büyükler olunca öyle hitap edeyim dedim bu sefer tutmadı 😀
A_S_K Seymahatunn banada devam dedi ama başka bir vitamin vermedi değerlerim iyi olduğu için :) zararlı değil aslında kullansak iyi olur