Cgdemerustn Hanımlar bebeğimin beşiği geldi ve cibinliğin ucuna dönence almak istiyorum nereden bulabilirim acaba veya yapan varsa ürünlerine gözatmak isterim
Saratln Cgdemerustn canım pek tavsiye etmiyorlar ilk aylarda bende alacaktım vazgeçtim. Alsan bile çalıştırmaman gerekiyor..
Zelihaurgun Cgdemerustn canım kendin yapabilirsin YouTube a yaz dönence yapımı diye bir sürü şey çıkıyor ve kendin üretmenin de apayrı mutluluğu🥰
Saratln Saratln youtubeda bi videoya denk gelmiştim canım sanırım gözlerini yoruyor emin değilim tam.. cibinliğe ördüğüm oyuncakları asacağım ben onlara baksın😄
Cgdemerustn Size bişey daha sormak istiyorum 16. Haftamdayım ve çatlak için krem kullanımına başla dediler. Badem yağıyla bebek yağı öneriliyor ama badem yağı kıllanma yapar diyen de çok oldu bebek yağı almayı düşünüyorum sizce ne kullanmalıyım sizler neler kullandınız. Bebek yağı kullanan olduysa da hangi ürünü tercih etti
Merveee277 Cgdemerustn ben uni baby kullanıyorum parafinsiz diye hergün uyguluyorum 34.haftamdayım çatlağım yok ama ayrıyetten bol su içiyorum