Zeynep7492 35+5 olduk bizde cantamızı yeni hazırladık ufak tefek eksıkler var. Şuan ki mevcut durumum gecelerı karnım top oluyor ve agrı oluyor normalmiş yalancı sancıyms .bebişimz 2900 gr cıvarı a henüz ismi yok canım sıkıkıyor 😑doğsa adını koyamıycaz o derece
Duyguukrtgl Nursemom bende bugun gitti. :) 34+5 2.300 canım :)) az gibi geldi sanki bir ay kaldı dpguöa sonuçta bilemedim
Nursemom Duyguukrtgl son haftalar daha hızlı kilo alıyormuş ya korkma canım sağlıklı olsunlar yeter doğduktan sonra da kilo alırlar sağlıklı oldukları sürece 👼🏻
Nursemom Sevdalinka_30 aynen ya. O da yoruldu herhalde artık ardarda onu getir bunu götür deyince mırın kırın etmeye başladı 😂bende dayan son 1ay diyorum😂
Sevdalinka_30 Nursemom aaayty aynen ya onlar nasıl hissediyor var ya dün bir yerde denk geldim bebek anne karnında bile ağlıyormuş allahım 🤷♀️ Bir de hıçkırıklarımız var siz de oluyor mu
Nursemom Sevdalinka_30 ne var babalarında anlamdım ya herşeye dikkat eden biziz oysa🤪😂 kıyamam ben onlara bi doğsalar büyüseler de babalarıyla oynadıkları günleri görebilsek 🤲🏻👼🏻
Nursemom Sevdalinka_30 zor geçmiş siiznde 😶bizimde sıkıntılı dönemlerimiz oldu ama çok şükür Rabbim korudu korusun inşallah yavrularımızı🤲🏻Sağ Salim alırız inşallah kucağımıza 🙂👼🏻
Nursemom ElifLeyla bende 20.haftadan beri evdeyim rapora ayrıldım. Haftada 2-3 kere çıkıyordum evden ama son 1aydır haftada bi çıkıyorum çok bunaldım evde artık dışarıya çıkınca da bi saat yürüyüp geliyoruz soluk soluğa kalıyorum yoruluyorum 😓
ElifLeyla Nursemom ahh keşke bende çıkabilsem yürümek yasak bana sadece ihtiyaçlarımı karşılıyorum buna şükür ama sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah 🤲🏻
Nursemom Atmy aynen canım. Bende bugün belki tekrar nst çekilir diye zorla kahvaltı yaptım ama gerek duymadı doktor nst ye😃
Asimommm Nursemom vallahi öyle görünüyo ☺ önceki hamileliklerimde 25 kilo almıştım kapılardan sığmıyodum😊 şimdiki halime şükrediyorum
Nursemom Sevdalinka_30 geldiğinden beri evi temizliyor bende hareket edemediğimden ayak altında dolaşıyorum resmen topal topal 😂yatıp uyusam ayıp olacak gbi geliyor😃
Sevdalinka_30 Nursemom heheheh bende öyle penguen gibi arkada dolanıyorum çok komiğiz ya balon olup uçucaz
Nursemom Sevdalinka_30 bende hastane süsleme değil ama bebek şekerleri yapmak istiyorum eşim istemiyor. Topalladığım içinde tek başıma gidip alamıyorum keşke daha önceden alsaydım malzemeleri diyorum😐
Sevdalinka_30 Nursemom beybi hastane süslemesi derken ben de o ikramlıklardan bahsettim aslında ben de gidemedim gidesim de yok senin gibiyim yani keşke erken gidip halletseydim ama
Nursemom Purelove aynen ya bende ütü yaparken çok yorulmuştum yarısını oturup yaptım yarısını ayakta. Hatta elimi bile yaktım çorap eldiven ütülerken😂hiç yataktan çıkmak istemiyorum bu ara😐inşallah zamanında gelir bebişlerimiz sağ Salim kucağımıza alrz 👼🏻🥰
Gulsum2308 Sevdalinka_30 teşekkür ederim listeni paylaştığın için canım banada fikir oldu 😊 kaç haftalıksın bu arada
Essraa2 Nursemom bende 35+0 ım bebiş en son 34.1de 2600dü nst girmedik henüz toplamda 7kilo aldım ama göbeğim kocaman sanki önden çıkcak gibi geliyor artık çok daralıyorum nefesim kesliyor inş 37.38gibi doğururum🙈😇 ikinci birde baha zorladı :/
Nursemom Essraa2 ayy bende öyle diyorum şöyle 2-3haftaya doğursam diye😐benim ilk gebeliğim ama çok zorlanıyorum hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak😶