smnr5506 Kızlar 25. Haftaya yeni girdim aşağımda baskı hissediyorum neden olur acaba erken dogum olur mu hiç bi bilgim Yok doktora da gitmedim yaşayan var mı 😔
Avdmr smnr5506 bu normal birsey bebeğin baskı yaptığı icin oluyor.Ama sen doktora git yine de için rahatlasın 😌
Derinnge34 smnr5506 bizde 27 haftayız bende yürüdüğümde aşağıya aşırı baskı hissediyorum bu aralar bide çok toplanıyo gibi bebek neden olur acaba haftaya randevum var 😒
24fatma smnr5506 bu haftadan sonra bebekler genelde baş aşağı durdugu için kasiklarda baskı yapması cok normal dogum kanalina yerleşiyor büyüdükçe icerde yeri daraliyor😄
Nalanktl smnr5506 28 haftalığız bende de var. Uzun zamandır. Ama daha çok yürüdüğümde ani kalkışlarda falan oluyor daha çok sürekli değil. Doktor normal dedi
BusraOzcn baskı varsa muhakkak doktora gidin. haftanız çok erken, fitil yada ilaçla erken doğum engellemesi yapabiliyorlar. bende 32. haftada yaşadım aynı şeyi. aman ihmal etmeyin, sürekli uzanın
[silindi] Ay tam benim için post olmuş sabahtan beri benimde öyle 27+3 haftalığım aşağı doğru baskı var korktum bi ama büyüyor normal mi diye düşünüyorum ama bilemedim sanki çıkacak gibi 😂
Gimmy Canım haftamız aynı dediğin durumu bende son 1-2 haftadır yaşıyorum sanki bazen ayağı çıkacak gibi bile hissettiriyor bir hafta sonra randevum var bende çok endişeliyim erken Doğum riski mi diye :/