BabyMom35 İzmir’de detaylı ultrason yapan hastaneler ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
Huris BabyMom35 canım mr alsancak var fiyatını bilmiyorum çünkü ben ilk kızımda devletten oraya yolladığım için ucretsizdi
Ebr_3534 BabyMom35 ben atasağlık hastanesine gidiyorum canım doktorum özel başka profesöre yönlendirdi mert kazandı alanında mükemmel bi doktor bence onda yaptırdık özel muayenehanesine gittik 400 tl fiyatı ama herşeyine en ince ayrıntısına kadar bakıyor
gdaslik BabyMom35 doc dr cenk gezer in kliniğinde yaptırdım ben de normal fiyat 500 bizi doktorumuz yönlendirdiği için indirim yaptılar 400 ödedik tüm ultrason görüntülerini cep telefonumuza yolladı ve 3 boyutlu görüntü de verdi
BabyMom35 Depresif_polyanna hangi merkeze gittniz. Fiyatı ne kadardı? Suan ıcın arastırma yapıyorum o yüzden soruyorum
Depresif_polyanna BabyMom35 benim gittiğim doktor yönlendirmişti alsancak ta cenk gezer hem kadın doğumcu hem perinatolog. Normalde 550 tl yönlendirme olduğu için 400 tl verdik
ozgeya BabyMom35 Alsancak’ta Prof.Dr.Fuat Akercan’a yaptırmıştım.çok da memnun kaldım.görüntüleri cdye aktarıp verdi.
gdaslik Depresif_polyanna Benim biraz karışık.😂 aslında su hastanesine gidiyodum dr dilay gökdenize o ayrılınca oya hanıma yönlendirildim ona bir kere muayene oldum o arada da detaylı zamanı gelmişti yönlendirdi sonra dilay hanımın hastanesi belli olunca artık çınarlıya dilay hanıma devam ediyorum sizin doktorunuz kim ?
espalp Henüz gitmedim ama Südekan klinik Hasan Yıldız’ı çok duydum herkes çok memnunmuş. Ona gitmeyi düşünüyorum🙄
Depresif_polyanna gdaslik 😁 su hastanesi ümran özer canım. Ben de cinarliya gidecektim reşat bozoklar a ama şu hastanesi daha yakın geldi mesafe bazında
gdaslik Depresif_polyanna ben tamamen doktorumun peşinden gidiyorum 😂😂 hastaneler de hemen hemen aynı seviye çınarlı ve su 😊😊
deletenmom1841 Depresif_polyanna ben ümran hanımı aşırı severdim 5 ay sonrasında değiştirdim ve sebebin %80 i cenk gezerdi