Esrakyatc Allah nasip ederse 10 gün sonra oğluma kavuşuyorumtek eksiğimiz puset kaldı hangi markayı öneriyorsunuz? Ve arabayla beraber mi yoksa sadece ilk etapta puset yeterli mi ?
Prettymom Esrakyatc arabayla beraber alınırsa bence iyi olur puset ağır mağaZa gezerken bir yere giderken sürekli taşıyamazsınız o arabaya da takılıyor hareket kolaylığı sağlıyor ikisi bir satılıyor almışken çıkar aradan bence :)
Caglaucrr Esrakyatc ben sadece puset aldım arabayı daha sonra alicam biyere gidince zaten tek gitmicegim için araba almadım şimdilik ilerde alirim. Ama İmkanın varsa arabayla al canım
Bisaniye Esrakyatc kesinlikle arabayla beraber alın. Yaz bebeği sayılır çıkar yürürsünüz o da uyur arabada
ElifLeyla Esrakyatc arabayla alınması taraftarıyım joie muze lx travel sistem Bebek arabası aldık puseti de içinde sonradan bastonda oluyor Bebek arabası ebebekten 929 tl ye daha kullanmadım ama pratik kullanışlı geldi bize
Esrakyatc Peki ben önerisiniz kızlar hangi marka ? O kadar çok ki kafamız karıştı ? Çok pahalı da olsun istemiyoruz