Habibee Kızlar 2 hafta önce kontrolüm vardı doktorum detaylı baktı bebeğe ama hiç bi sorun çıkmadi çok şükür herşey yolunda sağlıklı dedi. Ben baktim bide seni perinatolojiye yollim bide orasi baksın dedi her ihtimale karşı dedi ama ben gitmek istemiyorum çok kararsizim düşünüyorum bisey çıkmış olsa zaten doktorum söyler diye düşünüyorum. sizce gerek var mı ?
babymomm Habibee ayrıntılı ultrasyona kendi doktorumuz bakmıyor zaten muayene gibi olmuyor tek tek her seyine bakıyor kendi doktorumuzun göremediklerini görüyor
Busemm Habibee peritanoloji daha detaylı bakıyor neye göre gitmek istemiyosunuz siz yarın birgün pişman olursun.
nurcakir58 Habibee gerek yok olsa soylerdi benim detaylida cikdi riskli gebeligim var perinatoloji onlara bakiyo
Burcuaec Habibee perinatologlar detaylı ultrasona bakarlar onların da fikri çok önemli bence gidin ne kaybedersiniz aksine doktorunuzun gözden kaçırdığı bir problemi öğrenme şansınız olabilir.
Habibee babymomm benim doktorum bebegin damarlarına kadar baktı canim kafasına kalbine ayaklarina ellerine sordum simdi doktoruma sen bilirsin ben teyidi için istemiştim yazmış
Busemm Habibee aldırmak ile ne alakası var bunun belki tedavisi olan müdahale etti edilcek olan bişey doktor önerdiyse bu zaten yapılcak yani sonuçta
Habibee Busemm tedavilik bisey yok canim detaylıda yok çocukta kist var yok dudağında yara var hiçbirşeyde yapamıyorlar napabilirler çok duydum boyle şeyleri anca moral bozukluğu başka hiçbişey değil hepside saglikli doğuyorlar