Minikkuzu Merhaba arkadaşlar doktora gitmek istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor birinin iyi dediğine birisi kesinlikle gitme diyor gerçekten güzel ilgilenen hastayı gerektiği gibi bilgilendiren bir doktor istiyorum çünkü ciddi anlamda acilen muayene olmam lazım şimdiden teşekkkür ederim 💕
Zeynepsa Minikkuzu hangi ildesin bilmiyorum ama ankarada liv de basak guler var. Hastaneyi degil ama doktoru kesinliklr tavsiyebederim. Hastane guzel iyi hos ama dogumdan sonra hemsirelik ve temizlik hizmetleri yavas idi.
Sengulkrgz Minikkuzu hangi ildesin keske onu da yazsaydiniz herneyse eger Giresun ise Kent hastanesi Huseyin Mihci 😁o kadar doktor doktor dolandim ki onun hibi bir doktor yok
oldedi Minikkuzu Afyonda op .dr. yeksin helvacıoğlu var. kendi muayenesi var hastanelerlede anlaşması var diye biliyorum. instagramdan da bakabilirsin bayan doktor. işinde çok başarılı oldugunu duydum.
Sengulkrgz Minikkuzu ayyy kor gozum gormemisim.yaaa 😁neyse olsun bir kac yorum.yaptik postun yukarida kalsin😁
Minikkuzu Sengulkrgz bende şehir etiketini bi ben görüyorum sandım bi an olsun teşekkür ederim ilgilenip cevap verdin 🙂