Saadet01 04.04 tarihinde betam 107yken . Bugun 480 olmus . Dr yavas yukseliyor dedi . Boyle olan var mi sizde de . Sonra duzeldi mi?
Haribo42 Saadet01 hmm cok cok yukselmemis ama umidini kaybetme sonucta yukselmis dusmemis bi daha yaptiriczkmisin
Askkokuluyavrum Saadet01 çoksa yavaş degil canim %60 ve üzerinden bir artış minimum olması gerekiyor normal şartlar da her 2 günde 1 2 katı artması gerekiyor sen gönlünü yüreğini ferah tut insAllah güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle 🙏🙏🙏🙏
yavrumuzubekliyoruz Saadet01 beence çok güzel yükselmiş sakın stres yapma derim çünkü 2 katına çıkmış değerin
Saadet01 Rknvlkn dr bana gunluk 2ye katlar demis yani 5innde 200 6sinde 400 7sinde 800 8inde 1600 9unda yani bugun 3000lerde olmasu gerekti
Saadet01 Mucizem123 benm dr dedigine gore de seninde 1200lerde olmasi gerekiyo . Ama cok sacma degil mi? Internette 2 gunde 2ye katlar okumustum bende
Damlayrtsvn 2 günde bir iki katı artması gerekiyor. 107 2 gün sonra 214 olsa 2 gün daha sonra 428 olsa normal seninki 480 bence yavaş değil. Benim doktorum 2 günde bir 2 katina cıkmalı demisti. Seninkide öyle.
Saadet01 Damlayrtsvn insallah senin dr dedigi gbidir . Progestan iciyodum zaten . Ama korkuyprum inanin . 2 gun sonra vajinal muayene yapim dedi ;( o ayri bi korkunc
Rknvlkn Dün 128 olması gerekiyordu bir günde 62 daha yükselmiş kanı verdiğin saat farkı da etki ediyo canım benim direk fırlıyordu hep 2 katından fazla çıkıyordu ama seninki kötü değil bi anda atılım yapabiliyor değerler bi dahaki kan vermende daha da artar inşallah
Saadet01 Rknvlkn insallah . Rabbim tüm skintililarin skintisini gidersin . Bebek isteyenlere bebek hayrli bi sekilde versin insallah
Damlayrtsvn Saadet01 sen stres yapma. Önce herşeyin hayırlısı de bi kendini rahatlat. Sonrasını sabret bekle. Benim değerim de 2 günde 2 katına çıkmıştı. Herşey de normali. İnşallah hayırlısıyla vardır bebiş
Mucizem123 Saadet01 Saadet01 scma konusmus o 2gunde 600 oluckta 3gunde 922 oldu 1gun sonra 1200 olmasi lazmdi vermedim kann doktorum super dedi cnku
Saadet01 Mucizem123 bencede cok sukur iyi . Insallah hepimiz guzel saglikli hayrli bi sekilde kucagikiza aliriz