Melegimveben Kızlar kusmaktan bi hal oldum hala midem bulanıyor mide sıvısını bile kustum napıcam yediğimi içtiğimi kusuyorum😥
imzeynep Melegimveben çubuk kraker ve doktoruna da danış tabi emedur(hamilelerin kullanımına uygun mide bulantısı hapı) tabi doktoruna danış ilk önce ama ben de böyle geçirdim o dönemi ,mümkün olduğunca ağır yiyeceklerde tüketmemeye gayret e
MerveTaer Melegimveben herkes aynı şeyler yaşamış kusmanın derecesi biraz genetik benim annem 5 ay kusmuş bende 5 ay kustum mesela serum taktıralar falan oluyordu burada hastaneye gidenler ilaç yazdıranlar bende günde 3 kez kusuyordum inşallah tez zamanda geçer geçmiş olsun
AydnKuyumcu MerveTaer 3 sefer bşey değil. 12.haftalıkken sabah yediden diğer sabah yediye kadar 5 dakika arayla hiç uyumadan kustugum günü hatırlıyorum 😔 uykuya hasret kaldım resmen.
Melegimveben MerveTaer inşallah canım kusmaktan yana bişeyim yok ama bişey yemedim ben bugün yediğimi kustum 6 kere kustum ve serumda fayda etmiyo dün akşam takıldım daha
Melegimveben MerveTaer ilaçta kullanamıyorum kullanabilsem keşke bugün folik asit içtim 1 dk sonra kustum😥😥
mervesarp2005 Bende çubuk kraker den tiksindim artık ama naneli sakız kesti bulantimi. Rahatlattı.tum gün sakız cignedim ama rahat ettim.bi dene istersen.