Nezahatozen Dderryaa bizim fındık sabahları pek enerjik acken hele ki kıpır kıpır tekme atiyor küçük hanım öyle olunca 😁
mrsdoruk Dderryaa benim boyum 1.78 eşim 1.90 😬 ama ailece uzun bir aileyiz aman sağlıklı olsun kuzucum gerisi cidden önemli değil
Oguzkagan65 Dderryaa benimde 25 te 800 gramdı 28 de 1417 oldu bu gün 32 olduk yarın gideceğim bakalım ne oldu 😊
Dderryaa Oguzkagan65 bende 30.haftda gidecem inş baya fark ediyorlar vir gğn bile kilosunu değiştiriyor
Mervevrem 27+2de 1080 gram 35 cm demişti anne ve baba olarak boylarimiza bakılırsa kızımızda kısa boylular kervanına ismini yazdirabilir 😂
Dderryaa Mervevrem bizimdr kısada ben böle ailede küçğk kalmışım oğlan karseşim falan çok uzun ona çekecek gibi
Dderryaa Nezahatozen ne bilim valla ya 7de kahvaltı hazırladım 😂😂bide ben uyandımmı uyuyamıyorm daha hiç öğlen uykusu bilmem 🤷♀️
Dderryaa Oguzkagan65 aman sağlıklı olsunlarda inş bi tanıdğımda 8aylık hamileydş bebek 1200 de kalmış alacaklarmıl şimdi yaşarsa yaşayacakmş tıpa sevk etmişler
Anacsevgidolumelek Dderryaa uslu cocuk annesini daha fazla endiselendirmemis 😚 saglikla sihhatle gelsin yavruş :)