Fison Misra_123 vallahi bende endişelendim öyle söyledi bende tamam dedim Allah yardımcımız olsun cnm
Fulisko Misra_123 tamam benim de araştırma hastanesinde başıma geldi çok kafana takma derim ben de çok ağladım çünkü
Misra_123 Fulisko ya gelişim geriliği var diyip suni sancıyla doğuma alırlarsa o kötü ondan korkuyorum kendi sancim olsun istiyorum
Sevdaliza Canım bende bebek kilosuna çok takılmıştım herkes başka diyor diye doktor sordum ben 2900 doğurdum korkma dedi gerçekten üzülme bitanem
Misra_123 Sevdaliza sağlıklı olsun kilosu önemli değil canım ya inan bak sağlığı yerinde olsun isterse cinsiyeti bile değişsin herşeyi hazırken bile o kadar yani
Fulisko Misra_123 için rahat etsin canım özel de bi doktora git bi seferlik gerçekten dedikleri doğruysa ona göre önlem alınır baktın yanlış bilgi vermişker son ayda biraz geç gidersib kontrole
Fulisko Misra_123 ay canım o zaman bişey diyemicem kendini üzmemeye çalış bunu diyebilirim tek .devlet hastanelerindeki makineler ne yazık ki eski ve yetersiz içini ferah tut.ben bebeğinin haftasında doğucağjna inanıyorum
edaozdxx 3 hafta ileri yada geri olması ultrasonda gayet normal. Son haftalara yaklaştıkça bebeğin pozisyonuna göre ölçümlerde kilo eksik yada fazla çıkabiliyor. Ben kendimi 39 haftalık bilirken 35. haftanın sonundaymışım ve 35+6’da doğum yaptım. Kızım prematüre sınırında doğdu. Ve erken doğum riski nedeniyle ciğer geliştirici yapıldığından direk eve çıktık doğumdan sonra. Ciğer geliştirici olduğum zaman doktorum bana demişti ki; ciğerleri geliştikten sonra 1 kilo da olsa Rabbim izin verdiyse eğer yaşar. Ama ciğerler gelişmediyse 4 kilo da olsa yaşamaz. O yüzden kiloya fazla takılmayın. Üstelik kız çocukları genel itibariyle minyon oluyor. Kızım doğduğunda minicikti. Şimdi 1 aylık olmak üzere. Ama normal haftaya göre hesaplarsak eğer henüz 7-8 günlük olacaktı. :) şimdiden kocaman olmaya başladı diyorum kucağıma alınca.