Merveyarali 33 gunluk bir anne olarak kucuk 30 ml biberon almani tavsiye ederim dogumdan sonra goguslerin yara olabilir eger olursa gogus pedini tek basina kullanma strec filmi gogusunun boyunda kes tahin yaginini sur streci yapistir ustune gogus pedini koy ki sutun aktiginda ustun islanmasin ben sabahlik almadim kapali oldugum icin iki adet gecelik koydum iyikide koymusum diyorum yedek dogumdan sonra damar yolumdaki kan durmadi ustum mahvolmustu hpa lansinoh krem var hem gogus ucu cikariyo hem yarayı iyilestiriyo ayva cekirdegi kullanma cunku kuruyunca yarasi kalkiyo geri benim tam iyilesmiskrn surdum geri kabugu kalkti ayni oldu ic camasiri 6 tane koymustum kullanmadim hic birini cunku bez vardi olmadi dogum sonrasi kadin dogum pedi aldim cok rahatti benim icin emzirme sudyeni kesin koy kolay oluyo yelek koy cunku üşüyorsun bebege 4 5 takım koymustum pisman oldum cunku normal dogum oldugu icin sadece hastane cikisini giydi seffaf gogus ucuyla ver gogusun yara olursa koruyo cunku faydasini gordum onunda aklima gelen bunlar varsa sormak istediğin cevaplarim